Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że jeśli ktoś budzi sie o 3ciej w nocy

Polecane posty

Gość gość

sam z siebie to znaczy że ktoś go obserwuje? jakiś duch? tak powiedział mi znajomy dzisiaj że niby nawet w necie o tym jest :o

Gość gość
up

Gość ofiara calowania
podobno tak:O

Gość gość
Może coś w tym jest....

Gość andżelika 17 lattt
też coś takiego słyszałam, było tak że obudziłam się w nocy chcę siku sprawdzam godzinę równo 3, a to niedługo po dowiedzeniu się tego, ciary mnie przeszły do kibla bałam się iść. A jutro to samo! Ale wiecie czy to tylko równo co do minuty czy np minutę przed albo po czy 2-3 też? czy ogólnie w okolicy 3, np. 2:45 też?

Gość gość
No to ładnie cały czas jestem obserwowana bo wtedy zazwyczaj wstaję siku:-(

Gość gość
Pewnie cię ciało astralne sąsiada obserwuje :))

Gość K828
Tez tak kiedys mialam ze sie ciagle w nocy budzilam jakos o 3;30pare. Po kilku zerwanych nockach sie okazalo ze dawno tenu wrzucilam do szuflady stary budzik a on zapomniany sie ocknal i dzwonil alarm :-))))))) a ze byl w szufladzie pod grstami tk jak dzwonil to tak cucho ale na tyle zeby sie obudzic :-)

Gość gość
ale jak obserwowana? jak nikogo np. obok ciebie nie ma.

Gość gość
Miałam tak przez kilka lat po śmierci męża. Zmarł ok 3:00 i o tej właśnie porze się budziłam. Ostatnio też mi się to zdarza. Wiecie że godzina 3:00 jest też nazywana godziną samobójców? Ale o tym, że niby nas ktoś obserwuje nie słyszałam.

Gość gość
Jak widać zabobony w społeczeństwie pokutuja.

Gość gość
To ja zawsze sram w gacie bo slyszalam ze godzina 2-3to godzina szatana i zlych duchów :/ i wez tu czlowieku idz do kibla.....

Gość maupkaa
o nie, ja wczoraj tak miałam

Gość gość
Bierz święconą wodę, krzyż i czosnek na wszelki wypadek i lej śmiało:D cholera przez was i ja bede miała problem:D

Gość gość
a czemu godziną samobójców?

Gość gość
to znaczy, że ma problemy ze snem

Gość gość
Moja przyjaciółka budziła się z cztery noce z rzędu po między 03:30,a 03:40 po smierci brata. Mówiła,że śni jej się,że ona leży,a on trzyma ją za rękę.. Później przed spaniem prosiła go by ją złapał i więcej takich snów nie miała. Bardzo była z nim zżyta może dlatego. Ale pierwszy raz słysze,że trzecia to jakaś godzina duchów. Nie wiem może coś w tym jednak jest..

Gość gość
Eeee tam, plecenie. Czasem wystąpi taki zbieg okoliczności i nie trzeba się doszukiwać przyczyn z zaświatów, no co wy. Ja jakieś kilka lat temu tak miałam, że siedzę wieczorem, czytam książkę i w pewnym momencie zerkam na zegarek i jest godzina 22:22 i tak dużo razy. I co, jakiś duch mnie obserwował? Hahahaha.

Gość gość
Godzina duchów to północ. Trzecia to godzina demonów. Czyli znacznie gorzej ;) Przy czym ja uważam,że to budzenie sie o 3 sami tak programujecie. Ja też po oglądnięciu tych egzorcyzmów się bałam i budziłam o 3. Ale jak mam wstać o 6 rano do szkoły albo o 7 albo o 8 to przeważnie budze sie sama o tej porze,niepotrzebny mi budzik. W podświadomości mam zakodowane kiedy mam wstać i mój organizm tak reaguje. Dlatego uważam,że to przez ten film budziłam sie o 3 a nie dlatego,że jakiś demon mnie obserwował. No i trzeba sie zastanowić,o którą trzecia chodzi. Czy o tą z czasu zimowego czy letniego :D

Gość gość
22:22 to nie 03:00 zobacz jaką godzinę napisał/a autor/ka wątku ;)

Gość gość
akurat godziny typu 22 22 11 11 14 14 oznaczają,że ktoś o Tobie myśli :D może ktoś sie w Tobie zakochał

Gość 82520140314
Też się dziś przebudziłam o 3 w nocy :D