Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze calkiem powaznie

Moja sasiadka to patologia. Powinnam to zglosic?

Polecane posty

przychodzi do niej i jej konkubenta ojciec jej dziecka i siedza we trojke. Jestem pewna ze uprawiaja seks wszyscy, on wychodzi zdyszany raz ona wyszla rozczochrana. Tylko dzieci szkoda ze na to musza patrzec. Myslicie, ze moge to zglosic do opieki?

Gość gość
zazdroscisz? zajmij sie swoim zyciem a nie sasiadow obserwujesz i za przescieradlo robisz.

nie zazdroszcze bo mam meza i swoj seks, ale wez sie zastanow po co on tam przylazi? I dzieci maja na to patrzec? to podchodzi pod molestowanie. Sasiadka z dolu mi opowiadala, ze ta moja sasiadka byla kilka lat temu prostytutka. Kto wie czy ten jej byly jej teraz nie placi za seks. A przeciez w tym domu sa dzieci

a raz sie zapytalam jej czemu do pracy nie chodzi a ona ze ten jej gach na nia pracuje. Juz widze jak obcy facet cudze dzieci i ja utrzymuje, pewnie ona d******py komu trzeba za kase a o dzieciach nikt nie mysli. Kiedys ten starszy byl do 22 na dworze, ja do niej poszlam i mowie ze jej dziecko samiutkie pod blokiem siedzi a ona w szlafroczku poczochrana wzrok rozbiegany. Moze cpala? Pewnie razem z klientem a dzieciak pod blokiem

Gość gość
twoja dupa i dzieci? patrz na siebie glupia babo. co za tupet masz w ogole. porazka

Gość gość
a ja Ci współczuje. Nie masz swojego życia tylko interesujesz się życiem sąsiadów. Facet przychodzi do dziecka, tego się nie życzy ale może kiedyś poczujesz jak to jest jak się rozstaniecie, znajdziesz kolejnego a obecny będzie miał dziecko w d***e.

Gość gość
a ja bym zglosila do mopsu czy gdzies, ale nie aby donosic, tylko aby ktos zainteresowal sie czy rodzina czegos nie potrzebuje, moze chociaz obiady w szkole, moze zainteresowanie odpowiednich ludzi troche naprostuje kobiete

taaa do dziecka, wez nie badz glupia. Jakby do dziecka przychodzil to by je gdzies zabieral a on tam siedzi. Na pewno on i jej konkubent ja pukaja i jeszcze pewnie daje im na raz. Kto wie moze uprawiaja anal:O fuj:O potem tamten placi i tyle. a dzieci zaniedbane i same sobie bo matka musi tylek wypinac

wczoraj jakis facet przyszedl do niej, ona powiedziala ze to do pralki bo jej sie zepsula. No ciekawe, bo siedzial u niej godzine. Jak u d****i

ja pojde do mopsu i powiem co ona robi. Powinni jej dzieci odebrac od razu

Gość wifigdańsk
autorko chyba jestes chora psychicznie, to TY wymyslasz ciagle jakies tematy typu widzialam syna nagiego albo tesciowa nie cche nam przsepisac domu albo synowa nie chce dac nam wnuka itd,podnieca cię to?