Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzucenie z fejsa

Polecane posty

Gość gość

Co byście sobie pomysleli gdyby ktos wam napisal, ze nie che miec juz was wsrod znajomych na fejsie? ktos kto byl kiedys waszym niezlym znajomym

Gość gość
został by natychmiast wywalony przeze mnie.

Gość gość
O, właśnie. I zablokowany. Na co czekasz, aż ta osoba zrobi co powiedziała? I tak nie masz z nią dobrych stosunków i mieć nie będziesz, zapomnij.

Gość gość
Dwie rzeczy powinny zniknąć z tego świata......fb i chińczycy. K****a jakby ten biedny znękany świat odetchnął z ulgą.

Gość gość
hmm zle to ujelam gdyby ktos was usunal z fejsa a na pytanie dlaczego, uslyszal ze nie chce Was miec w znajomych co byscie sobie pomysleli o takiej osobie?

Gość gość
Dokładnie to samo - że nie chce mnie mieć w znajomych. Więc koniec pieśni i w realu też już zero kontaktów. Swój honor trzeba mieć.

Gość gość
że ma cie w d***e, nie chce cie znac, przyjaznic sie itd. olej ta osobe, zablokuj nawet jak cie usunela-wciaz jest taka opcja albo odpisz "to sie p*****l".

Gość ja bym juz swoj honor mialaa
i nawet nie spytala go czemu mnie usunal - to oczywiste, ze nie chce miec cie wsrod znjaomych, wiec ty tez go olej i nie łaś się

Gość gość
ciekawi mnie co jest prawdziwym powodem tego

Gość gość
gość Rozciągam POślady i przybliżam do monitora.....to wasza ogromna szansa...wielka szansa....pijcie z tegi źródła rozkoszy....dostąpcie tej łaski. :classic_cool:

Gość kartoflankaaaaaaaa
nie trać czasu na kogoś kto tego czasu nie ma dla Ciebie.

facebook to tylko portal społecznościowy.. niepokojące jest to jak życie wielu osób kręci się wokół tej strony. wyrzucanie ze zwykłej złośliwości to głupota. Ale nie ma sensu czuć się bardzo dotkniętym. ja bym pomyślała, że ta osoba miała swoje powody i chciała zlikwidować wszelkie możliwości kontaktu z nią. Albo w dziecinny sposób pokazała, że jest obrażona. W każdym razie to decyzja tej drugiej osoby. Nie ma co jej analizować. Jeśli zależy Ci na waszej przyjaźni dowiedz się co się stało. Czym ją rozzłościłaś do tego stopnia.

Gość gość
ja pierd.... rozterki kretynki o umysłowości 4-latki :o