Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi dziś

Co wam daję siłę, gdy macie podły dzień ?

Polecane posty

Gość gość
14.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość i k***a cepie nie martwię się ubraniami ,włosami tylko czuje się źle i z wszystkim mi źle i tak siebie postrzegam jakoś ,rozumiesz ,nie martwię sie ze nie mam się w co ubrać tylko żle się czuje w ubraniu bo nie chce wychodzić z domu ,źle czuje się z sobą . x Jesteś pieprzona gówniara z dziwnymi stanami świadomości i dobrze ci tak. Może i dobrze ale tobie życzę tego samego albo jeszcze gorzej bo też wredna jestem i mam prawie 40 lat więc może myślę jak gówniara ale wiekowo nią nie jestem ,przeszłam przez śmiertelną chorobę i żyje przeszłam dużo dużo i teraz mam takie problemy jakie mam ,nie mam ochoty się zamartwiać czy jutro będzie po mnie kumasz .

Gość gość
moze to dla was wszystko blahe itp, bo inni tylko lubia oceniac, co ty wiesz o smutku itp. no wiem ze gowno o tym wiem, ale kazdy ma prawo do glosu chyba, jak nie ma przyjaciol ktorzy cie wysluchaja to zostaje glupie forum. Jest samotnosc, no moze to blahe i beznadziejne, ale z czego sie tu cieszyc? Tylko praca i praca, a kasy nie ma na co wydac

Gość gość
Modlitwa też pomaga, szczególnie modlitwa o siły.

Gość gość
No tak ale dla nie których najlepiej by było jak by zdychało się pod płotem ,nie miało pracy ręki nogi. Chorą rodzinę, ale ludzie są różni słabsi i silniejsi dla słabszego nawet brak bratniej duszy może być problematyczny ale nie przecież to nie problem -wymysły .

Gość gość
11:30 spoko, w takim razie ja ci życzę tego co mnie spotyka, gwarantuję ci że się załamiesz zupełnie i tego nie uniesiesz.

Gość Ojaja
mnie siłę daje muzyka - dzięki niej w ogóle jeszcze żyję