Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska22000

jezuuuuu ludzie pomocy

Polecane posty

Gość kaska22000

zrobiłam test pół godziny temu i wyszły mi dwie kreski, ciąża!!!! Rycze w domu, nie wiem co robić, cała sie trzęse. To dla mnie koniec świata, mam 16 lat , szkołe, z chlopakiem jestem od dwóch miesięcy... nie wiem juz nic :(

Gość mamamamuśka
Niunia no trochę późniasto na ryk !!! teraz to do ginekologa jutro...i kombinować jak rodzicom powiedzieć.

Gość kaska22000
nie byłam nigdy u ginekologa, wydaje mi sie ze musze iść z matką bo nie jestem pełnoletnia. A o ciazy to juz chyba lekarz musi powiadomić. Masakra co teraz bedzie. Matka mnie z chaty wywali na bank :O

Gość mamamamuśka
A tam wywali od razu....pewnie będzie dłuuuugo krzyczeć ,płakać i ogólnie:)Nie martw się na zapas....przechodziłam to...dziś mam 34 lata i trójkę dzieci:)

Gość kaska22000
już nie mam sił płakać :( chyba mamie musze najpierw powiedzieć albo chlopakowi. Czy musze isc od razu do lekarza czy moge np za tydzien albo dwa?

Gość gość
Mozesz za jakis czas. Powiedz mamie . Nie ma co ukrywać i tak sie wyda. Pewnie sie wkurzy ale z czasem bedzie ok i na pewno ci pomoże.

Gość mamamamuśka
Możesz za tydzień czy dwa....pewnie i tak nic nie powiedziałby teraz..lekarze z reguły po pozytywnych testach każą właśnie odczekać troszkę żeby na usg było widać cokolwiek. Chłopakowi musisz powiedzieć..nie wiem jaki masz z nim kontakt.Jesteś w stanie pzrewidzieć reakcje???? krótko z nim jesteś....Nie wiem też jakie układy z mamą masz ale tak czy siak musi wiedzieć;(Nie rycz tyle......będzie dobrze...

Gość kaska22000
Bardzo dziękuję za rady! Czytam te wszystkie tematy i mam wielki chaos w głowie :( nie wiem jaka bedzie reakcja mamy i chłopaka ale wiem ze nic dobrego.

idź sama, ja poszłam mając 17 lat ale ja to chciałam się przebadać standardowo. Przyjęli bez problemu.

Gość mamamamuśka
No na pewno nie powiedzą GRATULUJE....Ale nie możesz się tak psychicznie załamywać...i tak , i tak pewne rzeczy trzeba powiedzieć :(Będzie afera....nastaw się że chłopak może po prostu spierniczyć....Ale może też okazać się zupełnie odpowiedzialny!!!

Gość gość
Nie histeryzuj, Kasiu. Oto dostajesz lekcję od życia, że za swoje czyny ponosi się konsekwencje. Wyciągnij wnioski na przyszłość. A mamie powiedz od razu i nie ma, że boli. Skoro zdecydowałaś się na ryzyko uprawiania seksu w takim wieku, to teraz wykaż się odwagą i nie odwlekaj rozmowy z mamą. Jej wsparcie będzie Ci potrzebne, aby jak najlepiej przygotować się do rodzicielstwa.

Gość gość
To nie koniec swiata, powiedz chlopakowi zeby zebral kase na wywolanie miesiaczki

Gość magdulaxxx77
16 lat do książek a nie sexu...

Gość gość
00:44 Zgłoszone!

Gość gość
zbieraj na wyprawkę i na wózek, jakoś będzie ,to nie koniec świata . Dobrze ze raka nie masz

Gość gość
Moze poronisz :)

Gość gość
Tak to jest jak dzieci biora sie za seks.o seksie trzeba mniec jakies pojecie

Gość Little M
Musisz powiedzieć mamie. Na pewno nie będzie zachwycona, ale myślę, że Ci pomoże. Swoją drogą zastanawia mnie trochę jak w XXI w. można zaliczyć wpadkę? Teraz to za późno na płacz, musisz się wziąć w garść.

Gość gość
mozesz tez isc do lekarza i pogadac szczerze pewnie ci pomoze, kiedys kolezanka byla w podobnej syt w szkole i jej gin pomogl, poszla prywatnie do dobrego lub poprostu powiesz mamie i zostaniesz mloda matka to nie koniec swiata,

Gość gość
mozesz tez isc do lekarza i pogadac szczerze pewnie ci pomoze, kiedys kolezanka byla w podobnej syt w szkole i jej gin pomogl, poszla prywatnie do dobrego lub poprostu powiesz mamie i zostaniesz mloda matka to nie koniec swiata,