Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość

Polecane posty

Gość gość

Nie radzę sobie z jednym przedmiotem na studiach.Od cholery zadane a ja nie mam czasu ogarniać. Wykładowca dodatkowo wprowadza bardzo nerwowa atmosferę na zajęciach. Płaczę już przez ten przedmiot trzeci tydzień. Teraz już mam ochotę się zabić. Nie wiem co robić , nie mam nawet z kim pogadać. Jestem z tym sama.

Gość mmdfsgszdrf
zabic sie ?Nie badz tchorzem,zycie to ciagle zmagania z przeciwnosciami..witaj w swiecie doroslych:)

Gość gość
przez jeden przedmiot sie zabijac? bez przesady... studia nie sa obowiazkowe

Gość gość
jaki to przedmiot

Gość gość
czuje sie jak jakas sierota w mojej grupie. Kazdy ogarniety a ja na uboczu i nienadazam na dodatek

Gość gość
to zrezygnuj i idz do pracy

Gość Ella zakleta
no, najłatwiej tak powiedzieć ! Idź do pracy pffff.... Słuchaj, może na twojej uczelni jest coś takiego jak wsparcie dla studentów z przedmiotami czy coś... Powinnaś tak sobie poukładać wszystkie sprawy by znaleźć codziennie chociaż chwilkę i ogarnąć od początków podstawy podstaw, może potem się coś rozjaśni.... A do takiego wykładowcy bym po pomoc nie poszła xD

Gość gość
14.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość to zrezygnuj i idz do pracy v v Kurfa co za zy****a pusta peezda ten post napisała.

Gość gość
ja na studiach mam juz tak przechlapane ze szkoda gadac. Na dodatek jestem strasznie niesmiala co bardzo utrudnia mi zycie.

Gość gość
Czemu wybieracie takie kierunki które Was nie interesują ? Bo gdyby interesowały nie miałybyscie takich kłopotów . Z moich obserwacji wyglada to tak ze wszyscy muszą studiowac .Idziecie na studia byle tylko iśc ... Znam dziewczyne ktora poszła na informatykę ...bo słyszała ze łatwo znajdzie pracę .Oczywiscie szybko wyleciała i tez płacze ze nie dała rady .Ale to było do przewidzenia . Jesli juz musicie studiować to rozmyślnie wybierajcie kierunek ..

Gość gość
Nonsens, zawsze jest przedmiot, ktory nas nie interesuje. Moze popros o pomoc kolezanke, ktora jest z tego dobra? Albo porozmawiaj z wykladowca, powiedz,ze masz trudnosci, a chcialabys sie nauczyc i zapytaj czy mozesz przyjsc na dyzur i o tym porozmawiac. Powinien ci wyjasnic i poradzic, od tego sa dyzury.