Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzyc mu na 100 procent

Polecane posty

Gość gość

Witam was. w srode bylam u lekarza na usg genetycznym i zapytalam o plec powiedzial mi ze dziewczynka i wydrukowal mi zdjecie pipki bardzo sie ciesze ze to bedzie dziewczynka ale im bardziej sie przygladam temu zdjeciu usg tym mam wieksze watpliwosci.

Gość gość
na 100% bedziesz pewna dopiero jak sie urodzi. u mnie w rodzinie była sytuacja gdzie lekarz mowil cala ciaze ze bedzie dziewczynka nawet 3 dni przed porodem a urodził się chłopak:o później matka w szoku myslala ze jej dziecko podmienili:o na szczescie jest do nich tak podobne że się chłoptasia nie wyprą ;)

Gość gość
też znam taki przypadek że całą ciążę dziewczynka a po porodzie chłopak. Matka dziecka się śmiała że dobrze że było sn bo myślałaby że to nie jej dziecko.

Gość Little M
Skoro to USG genetyczne to rozumiem, że jesteś mniej więcej w 12 tygodniu?

Gość gość
jestem w 19 tygodniu

Gość gość
A Ci ludzie co Wy ich porodzicie, to co to za jedni będą ?

Gość Little M
Ryzyko błędu jest zawsze, nigdy nie masz 100% pewności. No chyba, że lekarz daje Ci 100% gwarancji, ale to rzadko na takiego można trafić. Ja miałam szczęście i trafiłam do lekarki, która jest nieomylna. ;) W 12 tygodniu dowiedziałam się, że będzie dziewczynka i urodziłam Córkę. :)

Gość gość
a czy to wazne jaka plec? zdrowie... porod bez komplikacji to najwazniejsze... jak chcialas corke w 100% to zaadpoptowac trzebabylo.,.... malo jest biednych dzieciatek pokrzywdzonych przez ludzi? nie sadze...

Gość gość
Każda mama gdy ma już synka pragnie córeczki !!!!

Gość gość
Nie każda. Ja mam 2 letniego synka i jestem w drugiej ciąży, płci nie znam ale liczę na to że będzie synek, bardzo bym chciała :)