Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina30x

przyrost beta hcg

Polecane posty

Witam! Od 2 lat staram się o dziecko i w końcu zobaczyłam dwie kreski.05.03 robiłam bete wynik 118 lekarz potwierdzil ze jestem w ciąży i za tydzien miałam znów bete zrobić. Zrobiłam dziś i wynik 4383 minął tydzien i 2 dni czy to normalne ze.aż tyle wzrosl. Lekarza mam dziś o 21 a do tego czasu zwariuje. Lekarz wspominał coś ze wynik będzie ok 1500 a tu nagle aż tyle. Z moich wyliczen wychodzi ze to 5 tydzien. Pomóżcie czy wszystko jest dobrze czy moje obawy sa zasadne?

Gość mamamamuśka
:):)Kochana ciesz się że duży przyrost:)To dobrze świadczy :)A może bliźnięta????Wtedy beta jest wyższa:)

Gość gość
Dokładnie. Beta przyrasta 66% co 48h. Możesz sobie latwo policzyć, ile powinna wynosić :) Faktycznie może to będą bliźniaki? :) Gratuluję. A u mnie wciąż nic :(

Lekarz stwierdził ze nie powinno być bliźniąt. Ja czytałam ze duży przyrost może spore problemy z ciążą spowodować

Gość gość
5 tydzień od ostatniej miesiączki mam rozumieć? Ja na tym etapie miałam coś koło 2 tys. :D ale to nie ma reguły, a kto wie może to faktycznie podwójne szczęście. W każdym razie dużym przyrostem nie ma sie co martwić. Małym jak już

Gość gość
dziewczyna czy beta hcg 17 po stosunku jest wiarygodny?

Spokojnie czekaj na Serduszko. Ja w 48h miałam przyrost: ponad 20 krotny, normalnie kosmos, zaraz naczytałam się o strasznych rzeczach w necie, gin nie zwrócił nawet na to uwagi. Synek ma 7,5 mca a ja do dziś nie wiem co to było, że beta tak skoczyła - może np. błąd laboratorium...

Jak widzisz mieścisz się w normach, które mają zresztą bardzo szeroki zakres, beta na początku szybko rośnie przecież u każdej startuje prawie od zera. Naprawdę - czekaj na potwierdzenie prawidłowej ciąży czyli zarodek z serduszkiem. GRATULACJE

Gość gość
Moze i racja zaczekam na lekarza mam nadzieje ze będzie ok

Ale to wcale nie jest aż tak duży przyrost...Ja miałam w poniedziałek 700 a w środę ponad 20 000...Zresztą gdyby zawsze przyrastało 60 procent w 48h... to nigdy by do tysięcy nie dochodziło

Gość zapominajka90
A ile dni po stosunku robilas bete?

Gość zapominajka90
A sikany tez robilas?