Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancymon2

Problem z dziewczynami

Polecane posty

Gość ancymon2

Witam wiem ze to forum dla kobiet i dlatego tu pisze mam nadzieje ze Wasza kobieca intuiocja i kobiece spojrzenie na cala sprawe mi pomoze. Mam problem jestem z dziewczyna 5 lat ale nie wiem czy to ta jest mi z Nia dobrze ale ostatnio dowiedzialem sie ze do mojego miasta wraca moja dawna "przyjaciolka" zawsze nas ciagnelo do siebie i oboje czulismy cos wiecej niz przyjazn teraz mi napisala ze wraca przeze mnie ze juz dluzej nie umie udawac ze nic do mnie nie czuje. A ja nie wiem czy naprawde kocham moja obecna dziewczyne po tym jak sie odezwala ta druga caly czas o niej mysle i coraz rzadziej widuje sie z moja dziewczyna...nie chce zeby ktoras cierpiala przeze mnie ale tez nie umietego uniknac prosze o rady bo mi juz sie skonczyly pomysly:/

Gość gosckhg
widze ze wszystkie osoby odpisuja na debilne tamaty a jak ktos zwraca sie o pomoc to cisza...

Gość gość
Zmanipuluj tę obecną tak żeby odpuściła, na pewno umiesz :)

Gość gosckhg
ale tak czy tak kogos zranie...a moze lepiej zapomniec o tej ktora wraca, nie chce zeby ktos mial do mnie pretensje wiem tez ze nie zdradze mojej obecnej dziewczyny bo napewno nie chcialbym zeby ona mnie w rogi walila...serce mi kaze jedno a rozum drugie...

Gość gosckhg
tak tylko tamta znam dluzej niz moja obecna dziewczyne i tak jak napisalem nie wiem czy to jest milosc czy przyzwyczajenie...rozum kaze mi robic jedno a serce drugie...chcialbym byc fair w stosunku do obu ale jak to zrobic...moze najlepiej rozstac sie z ta co jestem i nie byc z ta co wraca tylko ze takie rozwiazanie daje 3 nieszczesliwe osoby...

Gość gość
Może do klasztoru? nawarzyłeś piwa to teraz je wypij kolego :)

Gość gość
najpierw może zostaw to tak jak jest, spotkaj się z przyjaciółką jako przyjaciel i zobacz czy coś z tego może być, czy coś poczujesz

Gość gosckhg
mysle ze przez ta co wraca nabralem tyle watpliwosci bo wczesniej bylo wszsytko ok a po rozmowie z nia serce zaczelo szybciej bic i mysli skupily sie na niej...stare uczucia odzyly...te kobiety mnie wykoncza chyba:/