Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dajecie większe napiwki kelnerkom w sexi ubraniu

Polecane posty

Gość gość

czy warto się tak ubierać zaczełam niedawno więc się zastanawiam

Gość gość
żałosne

Gość gość
dlaczego tak myślisz

Gość gość
kasa to kasa jak można zarobić to czemu nie

Gość gość
napiwki daje się kelnerkom które są miłe i potrafią profesjonalnie obsłużyć klienta, a nie dlatego że są sexi ubrane!

Gość gość
poza tym w normalnej knajpie sexi ciuchy nie wchodzą w grę, kelnerka ma być ubrana schludnie i stosownie do rangi knajpki.

Gość gość
to raceej podstawa ale koleżanka przychodzi wczarnej mini i pończochach dlaczego

Gość gość
różne są resteuracje i na różne sprawy stawiają nacisk

Gość gość
W knajpach gdzie stawia się głównie na sprzedaż alkoholu, to faktycznie sexi ubiór może pomóc... nawaleni goście zawsze będą chcieli się pokazać przed taką laską jaki to mają gest ;) W restauracjach to nie wchodzi w grę!

Gość gość
rozsumiem tam gdzie pracuję to raczej niższa klasa

Gość gość
nie wiem jak w resteuracjach ale latem sprzedawałam różne przekąski na plażach im "fajniejszy" kostium bikini tym lepszy obrót

Gość gość
Ale tu nie chodzi o klasę, tylko na co jest nastawiony lokal. Czy jest to restauracja gdzie przychodzi się z rodziną na obiad, czy pub gdzie idzie się na mecz i piwko... jeśli to drugie, to mini, pończochy, bluzka z dużym dekoltem na pewno zadziałają ;)

Gość gość
lokal niskiej klasy, ale chociaż Ty się szanuj

Gość gość
nie wiele ci przyjdzie z sszacunku chyba że dobrze zarabiasz

Gość gość
W jakiego rodzaju miejscu pracujesz?

Gość gość
14:28'Wspolczuje takiej hierarchii wartosci...

Gość gość
rodzaj pabu

Gość gość
A co to ma wspólnego z szacunkiem??? Jakby dziewczyna chciała założyć skórzane wdzianko i flirtowała z klientami dla większych napiwków, to owszem jest to trochę nie w porządku. Ale jak założy normalną mini... nic w tym szokującego, ani niewłaściwego.

Gość gość
Jeśli to pub, to owszem może to pomóc. Faceci lubią sexi ubrane kelnereczki w takich lokalach ;)

Gość gość
Powiem tak. Sa rozni faceci. Mnie by obrazalo, gdybym kelnerka ewidentnie traktowala mnie jak jelenia, ktory za widok kawalka nogi wiecej czy wystajacy kawalek piersi da jej wiekszy napiwek.

Gość gość
Dziewczyno podejrzewam że napiwki są znaczącą częścią Twoich dochodów . Jeśli dekolt lub mini zwiększa ich wysokość to nie powinnaś mieć najmniejszych skrupułów . W końcu jesteś tam żeby zarabiać . Lekko ekstrawaganckie ubranie nie jest całkowitą obrazą moralności .Jeśli jeszcze ten dekolt i nogi są atrakcyjne to nawet należy je pokazywać . Powodzenia i wysokich napiwków.

Gość gość
Mając do wyboru w pubie dwie kelnerki... jedną w mini, drugą ubraną skromnie, wiadomo że faceci będą wołać częściej tą w mini a to się może przełożyć na wyższe lub częstsze napiwki... taka już nasza męska natura ;)

Gość gość
14:39. Uogólniasz. Ja mam sexy kobietę w domu i nie potrzeba mi dodatkowych podniet w pubie. Inna sprawa, że nie chodzę do spelunek, tylko normalnych lokali, gdzie pracownicy i pracownice szanują siebie i klientów. Poza tym, gdy wychodzę na piwko z partnerką i grupą znajomych, bardziej rozebrana panienka tym bardziej nie ma co liczyć na wyższy napiwek, zadbają o to dodatkowo nasze panie ;)

Gość gość
Ale już jak pójdziesz z kumplami na piwo i meczyk, lub bilerd (bez Pań), to zapewne zwrócisz uwagę na taką kelnereczkę... być może nawet nieświadomie, a jeśli nie ty, to któryś z twoich kolegów ;)

Gość gość
I nie chodzi mi o żadne podniety poza domem, normalny facet zawsze zwróci uwagę na ładną kobietę, nawet jeśli takową w domu... natury nie oszukasz i nie ma w tym nic złego.

Gość gość
do 14:36 no wlasnie, jest tam, aby zarabiac - ale noszeniem szkla, a nie obnoszeniem się ze swoim cialem; ciekawe, czy ci tutaj tak bardzo "wyrozumiali" doradzaliby tak samo swoim pracujacym jako kelnerki dziewczynom i zonom

Gość gość
Ja osobiście lubię jak moja dziewczyna ubiera się wyzywająco, widok śliniących się na jej widok facetów na mieście i fakt, że ona należy do mnie... bezcenny :)

Gość gość
Dziewczyno zrobisz jak uwazasz. Tylko nie zdziw sie jesli twoje za bardzo ukazane walory beda prowokowac podpitych kolesi do wulgarnych zaczepek a moze i macanek. Coz sa takie kelnerki ktorym to pasuje byle dodatkowa kasa wpadala. Moim zdaniem jest to jednak pewien level upodlania sie.

Gość gość
To że dziewczyna ubierze się bardziej sexi nie znaczy że da się obmacywać? W jakim wy świecie żyjecie że ubiór kojarzy wam się jednoznacznie z seksem? Ja jak widzę sexi ubraną dziewczynę, to nie myślę od razu o tym żeby ją obmacać czy przelecieć, bo od tego mam własną kobietę. Ale popatrzeć na inną, atrakcyjną dziewczynę czasem lubię.

Gość gość
No nie wiem 15:33 byc moze tylko do czasu. Z obserwacji wiem, ze im wieksza sklonnosc do takiego stylu ubierania sie, tym mniejsza do wiernosci. Ale w sumie nie bylo by mi ciebie zal, bo w twoim podejsciu jest cos chorego.