Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam oddających małe dzieci do żłobk

Polecane posty

Gość gość
pytanie do mam oddających małe dzieci do żłobka. I tylko i wyłącznie do nich. O której godzinie odbieracie dzieci ze żłobka? Czy macie jeszcze czas żeby pójść z nimi na spacer, pobawić się? Jak to wszystko sobie organizujecie? niektore to sie chyba z baranem na leb zamienily Przeczytaj jeszcze raz o co autor tematu pyta i wtedy dyskutuj zakuta palo albo wroc do podstawowki gdzie bylo czytanie tekstu ze zrozumieniem!

Gość gość
dobrze, oddaj do żłobka ale na Boga niech nie siedzi tam cały dzień. weź pól etatu, 3/4... poproś babcię aby wczesniej odebrała.

Gość gość
moje dzieci chodziły do żłobka na 8 do 9 godzin od 7mca życia, pracując nie ma szans odbierać o 13tej, po to poszły do żłobka by nie najmować niani która kosztuje dużo i dlatego że nie mam babci która by z dziećmi siedziała, to chyba logiczne i na szczęście 90% dzieci w grupie było również 8 godzin

Gość gość
Gosc z 16.34. Tak jest, usprawiedliwiaj sie dalej :)

Gość gość
Jak zawsze odzywają się te, których temat nie dotyczy i do których pytanie nie było skierowane, cała kafeteria. No nic dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Zawoze dziecko na 7:20, odbiera go moja mama ok 16-16:10. ja jestem w domu ok 18:40, wiec chwila zabawy kolacja kapiel i spac.

Gość gość
czyli dziecko caly dzien poza domem

Gość gość
Tak. Nikt z tego powodu nie placze.

Gość gość
Moj byly chodzil do zlobka i w zyciu nie znalam faceta tak zwiazanego z matka,o kant d**y te wasze teorie o bliskosci

Gość gość
Dziecko idzie na 7:30 odbieram o 16. Szybki obiad a potem się z nią bawię. Ciekawe jak ma babcia odebrać skoro też pracuje.