Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z trądzikiem i bliznami nie ma szans na faceta i fajne życie

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i jestem pryszczata do tego mam mase wstrętnych blizn, ktore juz nigdy nie zejdą, nie tapetuje sie bo wygladalabym jeszcze gorzej leki nie pomagają, jedynie retinoidy ale nie chce sobie rozwalic watroby :(

Gość gość
I tak jesteś lepiej taktowana przez facetów niż prawiczek przez kobiety

Gość gość
Zrób sobie laser frakcyjnych, najpierw wylecz trądzik. I blizny znikną.

Gość gość
to czemu sie nie leczysz zyworódka wystarczy nawet sie przegłodzic z tydziec czasu do 800kalori muwi o tym ewa dąmbrowska wykłady na yutube „idiota" po grecku oznacza człowieka, który żyje tylko życiem prywatnym i polityką się nie zajmuje.

Gość gość
Gorsze dramaty ludzie przeżywają, uwierz.

Gość gość
ja mam trochę blizn- na co dzień cały czas się pudruję z ich powodu, ale oczywiście nie walę "tynku"- po prostu staram się zakryć blizny. już część z nich rozjaśniłam za pomocu zabiegu. poza tym jestem zadbana- dobra sylwetka, wzrost, blond włosy do ramion, zawsze ładna sukienka, szpilki itd. i jakoś faceta mam.. więc nie tylko problemy z cerą mają wpływ na brak możliwości znalezienia kogoś. myślę, że jeśli jest się sexy i zadbaną, a ma się małe problemy z cerą to da się spoko wyglądać mimo to.

Gość Kinga

U mnie zabieg mezoterapii na pozbycie sie blizn potradzikowych wyszedł bardzo dobrze. Miałam bardzo widoczne blizny na twarzy , a po pierwszym zabiegu już było widać różnicą na lepsze. Po serii zabiegoow wszystkie blizny zostały mi usunięt i nie mam zadnych pozostałości po bliznach. Jak dla mnie zabieg super się sparwdza i moge polecić , równiez klinikę w której robiłam Ego Med Spa w Krakowie https://ego-medspa.pl/.

Gość Weronika

Miłam bardzo widoczne blizny potradzikowe na policzkach. Dzięki zabiegowi karboksyterapii pozbyłam sie wszystkich. Nie pozostało mi nic , a skórę mam super wygładzoną i delikatną Zabieg wykonałam w klinice Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/

Gość gość

Znam dziewczynę, która za młodu miała dość silny trądzik, obecnie ma 26 lat nadal cerę trądzikową i jakoś nie zzauważyłam, żeby miała problem z facetami, wręcz przeciwniem ma bardzo duże powodzenie, bo jest bardzo ładna i szczupła. A ma mały biust, brak, talii, płaski tyek, liche włosy. Dla facetów w Polsce najważniejsza jest szczupła proporcjonalna sylwetka i żeby buzia nie była szpetna.