Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta a pco

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ktore stosuja diete z malo iloscia wegli na poprawe funkcjonowania jajnikow, tarczycy prosze napiszcie jak wyglada wasz przykladowy jadlospis w ciagu dnia i jak dajecie sobie rade. Bo ja kiepsko. Dzis z wegli tylko kasze jaglana jadlam i nie moge myslec i sie skupic. Po pieczywie, ziemniakach zawsze robilo mi sie dobrze i blogo, mozg lepiej pracowal. to jakas masakra

Gość gość
Czy wiesz co znaczy słowo masakra?

Gość gość
jak masz pisac nie na temat to nie pisz wogole

Gość gość
Jak to nie na temat przecież piszesz o jakiejś masakrze, czy coś źle przeczytałam?

Gość gość
nie bede sie z Toba w bezsensowne dyskusj***awic. jak nie mas zochoty pisac o diecie to pisz w innym temacie

Gość gość
Dieta diabetyka. W tym kierunku idź. Indeks glikemiczny itp. Zboża ogranicz, wystarczy rano kromka dobrego chleba, albo nie za duża porcja razowego makaronu czy ryżu na obiad.

wszystko w umiarze i dieta sama się uda :D nawet czekolada jest potrzebna :) ja miałam problem z odstawieniem cukrów i dopiero pomogły mi batoniki go on sante :D są z ziarnami i słodkie :p także bajka dla wszystkich, co zaczynają swoją drogę z dietą

Gość gość
Wiecie bo ja jestem bardzo szczupła, i boje sie jak ogranicze te wegle to jeszcze bardziej schudne i wtedy to anoreksja... zreszta mam jeszcze uczulenie na gluten wiec nie moge tego pieczywa jesc.

no to cięzka sprawa, ale pierwszy raz słysze zeby kontrolowac pco dietą. u mnie tylko tabletki. a tu jakas laska napisała o batonikach sante- mega dobre ostatnio wzielam na probe w sklepie i jestem zachwycona. a tak poza tym slowo masakra to weszło juz w jezyk potoczny o zmienionym znaczeniu. pierwotnie też uzywano "ogarnąć" zupelnie inaczej niż teraz, więc przestań się czepiać :)