Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście wyzwolonymi kobietami ?

Polecane posty

Gość gość

cokolwiek to znaczy

Gość gość
Na kafeterii nie ma wyzwolonych kobiet. Tu siedzą same pasożytnice które opróżniają wspólne konto i nie mają nic ciekawego do roboty poza tym forum, zakupami, plotkami i kosmetyczką.

Gość intelimądra
wyzwolona to znaczy najpierw była głupia, dała się zniewolić, he he he, i dopiero się wyzwala

nikt mnie nie zniewala...ale też mnie nie zniewalał w przeszłości, więc nie wiem :P

Gość gość
Wyzwolona kobieta to ambitna nieleniwa kobieta

Gość gość
kapitalisci nabijaja wam jakimis p*****lami glowy wciskaja jakies normy wedlug nich istotne a wy lykacie jak pelikany strasznie sfrustrowane to nasze mlode pokolenie az zal czytac co tu wypisujecie a wiecie w ogole co znaczy normalne spokojne szczesliwe zycie ? czy tylko wiecie co jest teraz na topie i niemalze sie posrywacie aby byc jak wiekszosc matolow niewolnikami systemu ? zacznijcie poprostu zyc wyjdzie zza tych komputerow i zyjcie ! a nie pieprzycie farmazony takie np jak powyzsze

Gość gość
Już jakaś kura domowa powyżej się zbulwersowała :D

Gość gość
chyba cie p*****aalo dziecko co sie mam burzyc w dooppie to mam pisze tylko jak widze nie sciskajcie tak posladow bo to i ta gofffno daje liczy sie tu i teraz a nie jakies popaprane idee zyj czlowieku ! zyj i nie zaprzataj sobie glupotami swej i tak mocno sfatygowanej juz glowki :)

Gość gość
Jestem wyzwolona i uprawiam seks z żonatymi tylko

Gość gość
„idiota" po grecku oznacza człowieka, który żyje tylko życiem prywatnym i polityką się nie zajmuje.