Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zakończył serial LOST co się wydarzyło i wyjaśniło z ta wyspą ?

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś z was oglądał, ja pamiętam tylko te nadprzyrodzone moce wyspy, niewiarygodne zjawiska, ale niestety nie oglądałam finałowych odcinków, a tak sobie jakoś przypomniałam i jestem ciekawa

Gość gość
???

Gość gość
ktoś oglądał?

Gość gość
ten serial byl juz tak zamotany po tylu sezonach ze nie mogli tego logicznie skoczyc wiec okazalo sie ze oni wszyscy tak naprawde byli martwi i to co sie tam dzialo dotyczylo wydarzen tak jakby w innym wymiarze, nierzeczywistym, ojejrzalam wszystkie sezony a na koncu taka kupa:-)

Gość gość
Byli martwi dopiero w ostatnich odcinkach. Ale wcześniej, wszystkie przygody na wyspie byly prawdą i oni zyli

Gość gość
nie, nie zyli:P bylo dokladnie tak jak gosc o 3.00 napisal.

Gość mailka
Oczywiście że żyli. Jack został na wyspie, a reszta sie uratowała. Każdy przeżył swoje życie, a potem spotkali sie po śmeirci. Źle oglądałeś, skoro twierdzisz że wszystkie zdarzenia na wyspie były nieprawdą :O

Gość gość
nie zrozumialas tego serialu i tyle. oni nie zyli. samolot sie rozwalil i wszyscy zgineli, a potem inny wymiar:P

Gość gość
a jeśli nie zyli to dlaczego na końcu wrócili do swojego prawdziwego życia, np. Kate w mieście z dzieckiem itd. i dlaczego Jack został na wyspie? no i dlaczego ten łysy, co oddał wcześniej nerkę ojcu zginął skoro nie żył ? no i zmarli w wyniku katastrofy, tak? i ci których tam spotkali także w wyniku jakichś innych katastrof?

Gość gość
mailka ma racje

Gość gość
Wlasnie przeczytalam pare stron amaerykanskich i ogolnie ludzie sprzeczaja sie nad zakonczeniem tego serialu. jedni twierdza ze wszyscy byli martwi od momentu katastrofy, inni ze to co wydarzylo sie na wyspie bylo prawdziwe, wiec nie ma tu jednoznacznej odpowiedzi. serial mal szesc sezonow kotre byly przedluzane ze wzgeldu na ogromna popularnosc wiec nic dziwnego ze niektore rzeczy wydaja sie nielogiczne:-)

Gość szeroka peezda
tak to jest jak serial nie jest pomyślany od pierwszego do ostatniego odcinka i nie wiadomo w sumie o co w nim chodzi