Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa901106

gdzie szukacie sukien slubnych? w necie te z salonow sa strasznoe drogie,!

Polecane posty

Gość ewa901106

Witajcie, za 9mc slub a ja bez kiecy... Szukam w necie, widze oh! Zachwyt spogladam na cele a tu np 6tys, 5.300 . Ceny ladne :-\ a ja musle ze 3000 ktpre chce wydac to o tak kosmos... Pytanko takie do was w jakich salonach szukac sukni zeby nie placic tyle kasy? Jak wygladaja suknie z tzn noefirmowych salonow? Warto szyc? Chociaz tego okropbie sie boje...

Gość gość
Ja swoja suknie kupiłam normalnie w salonie z wyprzedaży,wiec musisz poodwiedzać salony i zepewne cos znajdziesz:) 3 tys to naprawdę sporo kasy,ja za swoja zaplacilam zdecydowanie mniej a szycie czy wypożyczenie nie oplacalo się,gdyz wychodzilo to drożej od zakupionej sukni.Pamietaj,ze suknie nie zawsze dobrze wygladaja w realu aniżeli na necie:)Powodzenia w szukaniu:)

Gość gość
a ja wybieram się do salonu gdzie mają własną szwalnię, wychodzi o wiele taniej

Gość gość
ja również poszłam do salonu ślubnego z własną szwalnią, nie znalazłam tam co prawda nic dla siebie, ale zdążyłam się rozeznać jak szyją suknie - tzn. z jakich materiałów, czy są starannie wykonane, czy są trwałe itd. po godzinnej rozmowie z Panią ekspedientką, doszłam do wniosku, że właśnie u nich chcę uszyć swoją wymarzoną suknię ślubną :) umówiłyśmy się, że mam czas do lipca, aby znaleźć swój ideał i przynieść im projekt. Cena za suknię to 1500zł - niezależnie jaką wybiorę :) no chyba, że będzie ręcznie haftowana, to będzie problem, ale takiej nawet nie chcę, bo na tym się można fajnie przejechać, niestety :D

Gość gość
a wybieram suknię oczywiście z katalogu w internecie. Trochę już po przymierzałam sukien ślubnych i dokładnie wiem, jaki fason mi pasuje więc nie mam już żadnego problemu :) teraz wybieram tylko fason sukni :) Tobie też radzę, najpierw iść do salonów sukien ślubnych - przymierzyć ich ile się da, znaleźć swój fason. Następnie wybierz się do salonów gdzieś w małych miejscowościach, tam najczęściej pracują dobre, doświadczone szwaczki, ale np. nie mają tyle pieniędzy na marketing lub znanej marki, dlatego nie mają cen po 5000zł a po 1500-2000zł a naprawdę suknie są śliczne! pooglądaj suknie, czy podoba ci się jak szyją i zapytaj czy jest możliwość szycia indywidualnego :) jeżeli tak to wystarczy ci tylko porozglądać się nawet po najdroższych markach i sukniach - wybrać ideał i przyjść do babek :) i tyle :) Może dodam, że ja jak wybiorę swój ideał w internecie, to umówię się na przymiarkę tej sukni, aby mieć pewność, że dobrze leży, a potem ze zdjęciem biegnę do krawcowej i mam swój ideał za 1/4 ceny :)

Gość gość
tam miało być, że teraz wybieram już tylko wzór sukni, bo fason jaki mi pasuje już znam :D przepraszam za pomyłkę.

Gość gość
wybrałam wzór poodwiedzałam salony, który zaproponuję mi lepszą ceną znalazłam pani w nim powiedziała że w 2 tyś się ze wszystkim zmieszczę w jednym chcieli ponad 6 tyś za tą suknię

Gość Olka88
Ja szyłam suknie na zamówienie. Jestem z Wrocławia i specjalnie jechałam do Brzegu ponieważ dopiero tam znalazłam panią, której suknie trafiają w mój gust, a ceny też ma niższe niż we Wrocławiu. Bardzo polecam http://www.sukniekrystyna.pl/ . I nie ma co bać się szyć, Pani Krystyna odwzorowała dokładnie zdjęcie sukni, z którym do niej przyszłam :)

Ja swoją suknie kupiłam w salonie z wyprzedaży i koszta były o wiele mniejsze aniżeli za uszycie.9 miesięcy to sporo czasu i na pewno cos znajdziesz dla siebie.Ja wiele sukiem upatrzyłąm sobie na necie a jak pojechałam do danego salonu to suknie w realu okazły się nie ciekawe i żle w nich wyglądałam,więc kochana nie nastawiaj się,ze jak znajdziesz suknie wymarzoną w necie to będzie Ci w niej dobrze:)