Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak juz sil

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat,mieszkam z rodzicami,nie wytrzymuje już.. mama mnie nienawidzi,wyzywa mnie od najgorszych,jestem jej największym błędem// co mam robić ? ;(

Gość gość
wyprowadz sie. Idz do mopsu, zaloz matce niebieska karte i czekaj na przydzial mieszkania komunalnego, bo pewnie n ie pracujesz?

Gość gość
nie nie pracuję.. szukam pracy ale nic nie ma, w urzędzie pracy też byłam i nic.. jakiś czas temu byłam w mopsie ale powiedzieli mi,że nie mam żadnych praw skoro mieszkam jeszcze z rodzicami i to oni muszą mnie utrzymywać..bo w końcu jesteśmy rodziną ;(

Gość gość
jesli matka zneca sie nad toba, zaloz jej niebieska karte, a do mopsu zloz podanie o zasilek staly i celowy, poniewaz prowadzisz osobne gospodarstwo domowe.

Gość gość
po kiego takie nieudaczniki żyją. weż się powieś. najlepiej zrobisz. ani to do ro9boty ani do rżnięcia. zabij się zrób coś wreszcie pożytecznego

Gość gość
boje się,że sobie nie poradzę sama,zresztą nie mam śladów na ciele aby udowodnić,że coś mi robi a na słowo i tak mi nikt nie uwierzy jak ona do mnie mówi

Gość gość
uwierzy uwierzy, to przemoc psychiczna, idz do mopsu i zalatw sobie stamtad psychologa, poopowiadaj i sam psycholog ci pomoze

Gość gość
próbujesz się dowartościować poprzez ubliżanie mojej osobie ? nie znasz mnie,nie znasz mojej sytuacji życiowej i wiesz,nie zabolała mnie twoja wypowiedź..wręcz przeciwnie i mam nadzieje,ze właśnie takie nieudaczniki jak ty kiedyś doigrają się kary..i chciałam przypomnieć,że za namawianie do popełnienia samobójstwa jest odpowiedni paragraf