Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieniądz wygrał,jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość

mam 2 przyjaciółki , jednej z nich urodziło sie dziecko, z ta która ma dziecko mam lepszy kontakt i z tą drugą też ,wydawało mi się że one mniej się lubią , byłam pewna ,że zostane mama chrzesną tym bardziej ze mąż koleżanki nie lubi tej 3ciej , a tu ciach dowiaduje się ostatnio że to ona bedzie mama chrzesna ,jest jeden argument ktorym sie sugerowali -pieniądze ,niestety mi się nie przelewa a ona zyje w luksusie , jest mi strasznie przykro .

Gość gość
eetam, mniej wydatkow bedziesz miec. nie rozpaczaj. a moze oni tez pomysleli, ze moga ci tym klopot zrobic, bo nie masz kasy.

Gość gość
ja to bym się cieszyła :)

Gość gość
nie jestem az tak biedna ,stac mnie na prezenty , nie kosztowe oczywiscie , wiem ze mniej wydatkow jednak ja chciałam i boli mnie to rozczarowanie

Dla mnie to jest głupie. Znam takie osoby co specjalnie wybierają bogatych chrzestnych dla swoich dzieci, bo liczą na sponsorowanie ich dzieciom różnych rzeczy, na które jako rodzice ich nie stać. Przyjaciółka mi opowiadała, że jej siostra też zamiast niej za chrzestną wzięła bogatą kuzynkę. Córka tej siostry w tamtym roku miała komunię i od chrzestnej dostała laptopa, smartfona i aparat cyfrowy i dziewczynka korzysta tylko z aparatu, bo tatuś zawłaszczył laptop, bo córka rzekomo za mała żeby korzystać. Smartfon ma teraz mamusia, a córce dała swój stary telefon, bo poniszczy :D

Gość gość
no właśnie ,to jest przykre ,juz planowałam że bedzie fajnie a tu masz , nie spodziewałam sie tego po niej i dlatego mi tak przykro ,ale napewno nie dam po sobie tego poznać .