Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokat27

test ciazowy pozytywny, dwie godziny pozniej ores....

Polecane posty

Gość brokat27

Hej czy moge miec cien nadzieji? Wczraj zrobilam test 32dc, cykle zawsze 28dniowe. I po pewnym czasie wyszla druga kreska pozytyw. Niestety dwie godziny pozniej zaczal mi sie chyba okres.

Gość gość
Jeśli to czerwona krew to ciąża biochemiczna a jesli tylko brązowe plamienie to zgłoś się do lekarza.

Gość brokat27
no niestety czerwona, czyli jak zwykle porazka...

Gość gość
Niestety ciąża biochemiczna, gdybyś nie zrobiła testu pomyslałabyś ze normalnie dostałaś okres.

Gość gość
a może jednak....

Gość gość
Co to znaczy "po pewnym czasie" wyszła kreska? Masz napisane na opakowaniu kiedy sprawdzać wynik testu.

Gość gość
pewnie druga kreska wyszła po dłuzszym czasie, na ulotce jak byk pisze ze taki wynik po kilku godzinach jest fałszywy

Gość gość
wynik testu odczytauje się po 3-5 minutach, anie pozniej bo wtedy nie jest wiarygodny i pokazuje rozne bzdury, a kobieta mysli ze to ciaza i nakreca sie tak jak ty. NIgdy nie zrozumiem lasek, ktore ogladaja test pod swiatlo jeszcze kilka godzin po zrobieniu i wypatruja cienia drugiej kreski, a potem jak normalny okres przychodzi to lamentuja :O

Gość gość
nie lamentuję. Jak byłam w pierwszej ciązy to wynik mi wyszedł po godzinie i ledwo było widać i uznałam że nie ważny i wyżuciłam do kosza. Miesiąc później byłam po operacji usunięcia jajowodu bo ciąża była pozamaciczna... Więc teraz wolę się upewnic.

Gość okił
no tak najelpiej sie pastwic nad innymi a tu dziewczyna ma problem

Gość gość
Ja mialam podobnie. Zrobila, test poztywny, na drugi dzien drugi i tez pozytywny poszlam wiec na bete i tylko 25 i lekarz nie dawal szans niestety. 2 dni pozniej okres dupa blada