Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagrać jutro w lotto czy nie zagrać oto jest

Polecane posty

Gość gość

pytanie

Gość gość
witam, znalazlem tentemat, ja zagralem, za 18 minut losowanie, licze na trafienie wreszcie szostki niby szansa mala, ale jednak ludzie trafiaja :):):):):):)

Gość gość
puściłem wczoraj dwa zakłądy co prawda nawet zapomniałem już o tym bo i tak wiem, że nic z tego nie będzie, ale ważne, że podatek od marzeń zapłacony

Gość gość
zawsze jeszcze pozostaje ta świadomość, że zawsze ktoś dzięki mnie może realizować swoje marzenia, przynajmniej te materialne, aha, i mam zasadę, nigdy nie oglądać kuponu przed losowaniem, więc nie podam wam teraz swoich numerów.

Gość gość
zapominasz? a nie zapominasz sprawdzic wynikow? istota grania jest wlasnie to marzenie, lepiej o tym myslec, niz zapominac jak pusciles dwa zaklady, to masz szanse 1:7 milionow na szostke to wieksza szansa niz to, ze boieng 777 moze zaginac na tydzien w czasie spokojnej fazy lotu

Gość gość
a o ile jutro gramy?

Gość gość
to ja, od tego zapominalstwa...nie, nie mam szans 1:7 000 000, tylko 2:14 000 000. To jednak wielka różnica. Wyników nie sprawdzam zawsze, bo właśnie zapominam, że nadałem, przez co kiedyś straciłem czwórkę, no ale za głupotę się płaci

Gość gość
oto moje numery, gram z plusem: 1: 01 03 10 16 18 22 2: 10 11 14 16 20 24 Czyli bez 10 i 16 w losowaniu to 0 szans na poważną kasę :D

Gość gość
jak tam?

Gość gość
podawałem tu te zestawy wyżej, tylko po jednym trafnym jak zwykle :D Chyba poczekam na większa kumulację