Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asrees

dlaczego po 2 kanapkach jestem głodna a inni nie?

Polecane posty

Gość asrees

mama zje 2 kromki i już nie może. Koleżanki to samo, a ja nawet jak jem do 40 min to czuję głód? nie mam tasiemca, wyniki ok. Jestem szczupła. Zjem i czekam na obiad czy jak zje się sytą kolacje to to wpływa na brak apetytu rano?

Gość gość
ja tez jestem szczupla nie mam tasiemca a jem strasznie duzo. ciagle czuje głod. nie wiem co ja takiego zle robie. moze za duzo kawy i herby ktore przyspieszaja trawienie? Tak jak sie zje na noc to rano nie ma sie aptetytu

Gość gość
nie wiem co u ciebie jest, ale u mnie tak, syte kolacje wpływały na brak apetytu ranoo... ja tez bym sie nigdy nie najadła dwoma kanapkami, i niestety mam tendencje do tycia

Gość asrees
zjem te dwie kromeczki (głupio więcej jak bracia duże chłopy) jedzą 4 i są syci i czekam, odliczam do obiadu.. zjem owoc i nadal głód..

Gość gość
mam tak samo, muszę robić odpoczynki nawet przy zupie.

Gość Wili Ruchacz
hahaha to ta co robi postoje podczas jedzenia zupy :D

Gość gość
nie śmiej się, to problem, mam to od dziecka. zjem zupę, napoczynam np. ziemniaka z drugiego dania i już mnie boli rozepchany brzuch:(

Gość gość
nie martw sie ja tez w zyciu bym sie nie najadla dwoma kanapkami:O

Gość gość
Nie no dziewczyno ja mam takie fazy ze zerzre 8 kanapek.Mam to w d***e je bo glodna jestem i tyle. I wcale mi nie jest glupio przed trzema bracmi. Oni sie ze mnie smieja ale przynajmniej jes wesolo. Waze kochana moja 47 kg i ma 152 cm wzrostu.Tendencji do tycia nie mam. Wiec jedz jak glodnas bo padniesz:D

Gość gość
no ja zjadam czasami 4 na śniadanie, mój facet tez 4, ale zazwyczaj nie dojadam bo mi wstyd że taki żarłok ze mnie a potem za godzine i tak zjem ta czwartą:)gruba nie jestem na szczescie, 57 kg przy 160wzrostu

Gość gość
Jedzcie i pijcie ,bo wojna bedzie. Trzeba zapasy porobic anie wstydzic sie jesc.

Gość gość
Kanapki są za małe. Dwie pajdy wiejskiego chleba z prawdziwego zdarzenia , coś do pajdy i jesteś syta połowę dnia jak nie cały. :-) Te sklepowe "bochenki" to jakiś żart! Malutkie to, to, bułeczki też, kuźwa, dobtre dla liliputów. Ja jem raz dziennie bo więcej nie dam rady :-)

Gość gość
To może przesadzasz z czymś a czegoś organizmowi nie dostarczasz? Przykład: Twoje 2 kromki chleba to jasne pieczywo Twój organizm potrzebuje błonnika którego nie ma w jasnym pieczywie za wiele i twój organizm potrzebuje przetworzyć gluten zawarty w tej białej mące której być może za dużo spożywasz W gruncie rzeczy cały czas wysyła impuls do mózgu żebyś coś jeszcze na ruszt wrzuciła bo potrzebuje tamto przetworzyć a brakuje paliwa odpowiedniego -a ty biegniesz do lodówy i znów za biały chleb! I koło się zamyka! Zmień białe na ciemne i ogranicz błonnik jedz bardziej zasadowo a twoje zapotrzebowanie na pokarm spadnie bo dostarczysz organizmowi wszystkiego czego potrzeba Będziesz miała więcej siły.