Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczuple dziewczyny co dzisiaj jadlyscie przykladowo i wczoraj

Polecane posty

Gość gość

/?

Gość dziewuszka cnotliwa
jestem szczawiożerna

Gość gość
wczoraj: grahamka, 3 parówki cienkie z ketchupem, cała mrozona pizza rigga, ryż belrisso dzisiaj: dwie kanapki z szynka, pomidorem i jajkiem, kurczak z ryzem ( jeden woreczek), warzywami i sosem słodko - kwasnym, 5 pierniczkow alpejskich zeby nie bylo, wiem, ze niezdrowo, ale przynajmniej msacznie:P waze 48 kg

Gość gość
sniadanie : platki na mleku 0,5% 2 sniadanie: drozdzowka ze szpinakiem obiad: warzywa na patelnię (z lyzką oliwy) kolacja: kefir 400g Jem malo, bo mam tendencje do tycia. Zeby utrzymac wage muze sie katowac 60kg/170cm

wczoraj nie pamiętam: dzisiaj tosty na śniadanie, dwa podwójne (razem 4 kromki) z serem i z ketchupem potem batonika w przerwie zajęć obiad: spaghetti, wieelka porcja kolacja: znowu tosty (dzisiaj mnie naszło coś z tostami :D ) potem czekolada, teraz sobie ciasteczka pochrupuję i dalej 48 kilo :D

Gość gość
sniadanie owsianka wczoraj i dzisiaj drugie sniadanie wczoraj 2 kromki z twarogiem, dzis z serem żółtym obiad wczoraj ziemniaki z jajkiem sadzonym i ogórek, dziś kasza jęczmienna z mięsem mielonym z indyka uduszonym z warzywami podwieczorek kisiel ze śliwek wczoraj i dzisiaj (taka faza) kolacja wczoraj nie zdążyłam, bo usnęłam, dziś jajecznica na masełku z 3 jajek