Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha 8x

krem do twarzy i ciała

Polecane posty

Gość gocha 8x

Do tej pory używalam uniwersalnego kremu nivea soft. Jednak chciałabym coś zmienić. Kupiłam teraz krem do ciała z oriflame arbuzowy w podobnym pudeleczku. Co o nim sądzicie? Doradzcie mi coś do twarzy bo dalej smaruje ja rano i wieczorem nivea soft ale trochę mnie już nudzi. Niestety mam całe opakowanie prawie:-/ w jaki sposób dbacie o twarz i ciało ?

Gość gocha 8x
Do mycia twarzy używam żel- krem nivea w takiej różowej tubce. A oczy zmywam najzwyklejszym kremem nivea. Hm nawet nie wiedziałam że aż tak bardzo jestem przywiązana do tej marki, dopiero teraz widzę:-P co mogę zrobić żeby skóra mojej twarzy wygladala lepiej? poradzcie mi jakieś kosmetyki, może jakieś oczyszczanie twarzy u kosmetyczki ale jedna wizyta pewnie nic nie daje a nie ukrywam że zależy mi na kasie bo aktualnie jestem bez pracy. Doradzcie coś;-)

Gość gocha 8x
Słyszałam że fajny jest peeling cukrowy. Płaska łyżka cukru i łyżka gorącej woody. Próbował ktoś ?proszę o wypowiedzi

Gość gocha 8x
up

Gość gocha 8x
Wszyscy już śpią? czekam na odpowiedzi. Czytałam o tych peelingach cukrowych. Hm nawet trochę cukru do zelu którym myjemy twarz i podobno efekt super. Będę musiała wypróbować. Wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam peelingu. Zawsze się bałam bo to lubi podrażniać ale takiego naturalnego i prostego grzech nie spróbować

Gość gocha 8x
up

Gość gocha 8x
Proszę o odpowiedzi

Gość gość
ja używam kremów Lichteny z linii Oryginalna Formuła. nie mam specjalnych problemów z trądzikiem, ale często mam podraznioną skórę, zwłaszcza na twarzy. smaruję twarz na noc i rano skóra ma jednolity koloryt, jest nawilżona, nie świeci się i nie ma wyprysków. dla mnie ten krem to odkrycie roku :)