Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś ładna

NIE WIEM CO SIĘ ZE MNĄ STAŁO. ZBRZYDŁAM JAK CHOLERA

Polecane posty

Gość kiedyś ładna

Ostatnio wyglądam jak G***O. Nie kłamię. Jestem wściekła. Co gorsze makijaż mi nie pomaga Podkład spływa mi z twarzy, tworzą się jakieś zacieki (wcześniej tego nie było, choć mam ten sam podkład) Rzęsy mi się przerzedziły, prawie ich nie mam włosy wypadają, jutro idę do fryzjera je obciąć, bo z końcówek zostały tylko pióra ogólnie moje oczy stały się takie bez wyrazu. nie wiem co się stało/ twarz mi napuchła? jestem obleśna Jeśli chodzi o mój tryb życia to: mam trochę stresu, na przełomie stycznia i lutego było go b. dużo. popalam fajki, ale max 3 dziennie i juz tydzien nie paliłam codziennie spaceruję. czasem biegam wieczorami jem warzywa, owoce, piję soki, łykam tran staram się jeść w miarę zdrowo, ale czasem nie odmówię sobie paczki chipsów cz batonika NIE WIEM CZEMU TAK POTWORNIE ZBRZYDŁAM :(

Gość gość
Sorry, taka ''uroda''.

Gość kiedyś ładna
Nie, nie taka uroda, bo jeszcze parę miesięcy byłam ładna. nie wiem co mi się z twarzą stało, ale zrobiła się jakaś nieproporcjonalna, i te oczy...zupełnie niewidoczne na tle twarzy. moze odzwierciedlają stan duszy? :(

Gość gość
Pytanie podstawowe, ile masz lat? Bo niestety, ale to może po prostu już ten wiek. Szczególnie jeśli miałaś urodę typu "wyglądam na 10 lat mniej". Takie kobiety wyglądają młodo, młodo, młodo, a potem w ciągu dosłownie jednej chwili zwalają się na nie te lata i już wyglądają na swój wiek :) Czas dopada każdego, jednego stopniowo, drugiego nagle, to już są indywidualne uwarunkowania.

Gość gość
"Nie patrz na wyglad, lecz serce czlowieka, Bo serce zostaje, a pieknosc ucieka" :)

Gość kiedyś ładna
mam rocznikowo 22 lata

Gość gość
Jeśli masz dopiero 22 lata, to nie mam pojęcia, co się stało. A nie wmawiasz sobie czegos? Tryb życia stresujący mógłby co najwyżej spowodowac, że wygladałabys na bardziej zmęczoną, ale nie zmienić Ci twarzy :O

Gość gość
mam to samo, mysle ze od stresu bo mialam go bardzo duzo, ale nie poddaje sie... zdrowo jem, zrobilo sie cieplo uprawiam sport! na wlosy biore leki, uzywam dobrych kosmetykow, zapisalam sie do dermatologa! ile masz wzrostu i ile wazysz? tez mam 22 lata, waze 57 wzrost 170

Gość kiedyś ładna
chyba mam jakieś problemy z hormonami dziewczyny, ale czy to ma wpływ na urodę? miesiac temu nie dostałam okresu (myslałam, ze to od stresu) tylko plamienie, takie brązowe. To plamienie miałam prawie cały miesiąc. 3 dni temu ustąpiło i dzisiaj lub jutro powinnam dpstac znowu okres. Nawet mam typowe objawy takie jak zawsze. Dzisiaj juz brzuch mnie lekko pobolewał tak typowo jak dla miesiączki, ale nic nie dostałam :( nie wiem co się dzieje. mam 165 cm i wazę 52 kg

Gość gość
Zbadaj tarczycę a konkretnie tsh .A dopiero potem dermatolog .

Gość gość
A nie jesteś zwyczajnie w ciąży, dziewczyno? :D

Gość gość
Moze chlasz? Lub zgrublas :o

Gość kiedyś ładna
nie, nie jestem w ciązy. zresztą w ciązy to się chyba ładnieje a nie brzydnie.

Może jestes na cos chora?koniecznie sie przebadaj,bo nic sie nie dzieje bez przyczyny...

Gość gość
W ciąży się ładnieje? No niekoniecznie :) Nierzadko właśnie obrzęka twarz i zmieniają sie rysy. Ale skoro na pewno nie jesteś, to nie ma tematu. Nie zaśmiecam tematu, bo nie doradzę. Sama zauważam negatywne zmiany wyglądu, np. opadnięcie skóry nad powiekami i przez to mniejsze optycznie oczy, no ale u mnie to wiek (mam 35 lat) :) U ciebie to jakas inna kwestia.

Gość gość
ja stawiam i u siebie i u Ciebie na problemy hormonalne, bo tez mam problemy z okresem

Gość gość
Stres okropnie postarza. A wysypiasz się? Brak snu też jest fatalny.

Gość kiedyś ładna
tak wysypiam, śpię 7 godzin na dobę, czasem wiecej

Gość gość
podpisuje się pod postem odnośnie zbadania tarczycy zwłaszcza TSH sama choruję na nadczynnoścv przez pół życias i widzę jak moja urioda zmienia sie pod wpływem hormonów