Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Jantar "Przetanczyc z Tobą chcę cala noc"

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
lubisz takie stare kawałki?

Gość gość
tak

Gość gość
ja tyz :) popisz cos

Gość gość
poszla ta sama :)

Gość gość
pozwolil :) pa

Gość gość
najpiekniejsze jest zycie. a pelnia szczescia, kiedy mamy je z kim przetanczyc :) prawda? a temat zalozylam ....:)

Gość gość
kocham ten kawałek zawsze na imprezach tańczyłem go ze swoją panią i niesamowicie się wzruszałem...

Gość gość
ja tez uwielbiam " Juz nie ma dzikich plaz" Santor

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
kobiet o wiek sie nie pyta Pani Santor :) piekna barwa, i kobieta dama

Gość gość
"Nie wierz mi, nie ufaj mi" miażdży. Genialny utwór, genialne słowa, jakże prawdziwe...

Gość gość
kiedys teksty byly "prawdziwe"

Gość gość
Byłaś mym pragnieniem Stałaś się cierpieniem Wszystko jest tak proste Tak powinno zostać Słowa niepotrzebne Im też smutno pewnie Słowom naszym biednym Lepiej nie mówmy nic Uwierz Ktoś może ty a może ja Może tylko dola zła Chce nam siebie odebrać Ktoś ma dziś dla nas obcy wzrok Naszą prawdę chce nam wziąć I wierność Ktoś nie wie o nas jeszcze nic Że nam smutno że nam wstyd Choć się nie przyznajemy Ktoś kogo nie znasz ty i ja To co zabrał może dać Nie wiemy Teraz mi najtrudniej Teraz najokrutniej Teraz żal przypływa Byłam tak szczęśliwa Teraz czas zapomnieć Teraz siądź koło mnie Szepnij słowo dobre Powiedz że wierzysz w nas Powiedz ­ Anna Jantar & Zbigniew Hołdys - Ktoś między namihttp://www.youtube.com/watch?v=e91Snxs6qys

Gość gość
Też piękne. I tak samo ponadczasowe...

Gość gość
Na dworze deszcz, ulewa, Że nie wygoń psa, Wilgotnym płaszczem drzewa Przygiął wiatr I dzwonek telefonu Jakby deszczem drży, Twój mokry głos Też inaczej brzmi. Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Rozpalić płomień serc, Gdy smutek deszcz przemienia W krople łez? Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Otulić płaszczem mnie? Jak w taki dzień Rozpalić płomień serc, Gdy pada deszcz? Na jeden światła promień Smutny czeka świat, Na uśmiech oczu twoich - Czekam ja. Za chmurnym horyzontem Jakby wstaje dzień, A u nas ciągle wciąż Jeszcze pada deszcz. Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Rozpalić płomień serc, Gdy smutek deszcz przemienia W krople łez? Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Otulić płaszczem mnie? Jak w taki dzień Rozpalić płomień serc, Gdy pada deszcz? Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Rozpalić płomień serc, Gdy smutek deszcz przemienia W krople łez? Jak w taki dzień (dzień) deszczowy Otulić płaszczem mnie? Jak w taki dzień Rozpalić płomień serc, Gdy pada deszcz? Gdy pada deszcz... Gdy pada deszcz... Gdy pada deszcz... ­ Anna Jantar-Jak w taki dzień deszczowyhttp://www.youtube.com/watch?v=aLJSgVm7DZY a ta? pasuje do mojego nastroju i smutku nawet za oknem niebo placze

Gość gość
To miłość całkiem wyjątkowa gdy tyle innych mija, ta jedna w serce się zachowa, choćbyś miał żyć nawet 100 lat... To miłość całkiem wyjątkowa, z dniem każdym się rozwija... Choć lata płyną jest jak nowa gdy inne zdradziły Nas.... Refren: Wszędzie jest ....w zwykłych dniach i od święta.... W ciszy pól...w szumie traw - ona jedna.... W naszych snach, brzmieniu słów odkąd się pamięta.... Tej ziemi głód ....wczoraj... dziś. W troskach Twych zawsze już - zapamiętaj..... Wszędzie jest.... w zwykłych dniach.... niepowszednia... W mowie Twej... wierna Nam odkąd się pamięta... Ona jedna! - bo myśmy stąd... bo tu nasz Dom. ­ Anna Jantar - Odkąd się pamiętahttp://www.youtube.com/watch?v=QnIxN5HOHK4 uciekam 🖐️

Gość gość
:)