Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja corka jest zazdrosna!!!

Polecane posty

Gość gość

za kazdym razem gdy proboje porozmawiac z jakims malcem (bo czemu nie skoro znam sie np z jego mama) lub po prostu zwracam na niego uwage ona mnie proboje odciagać albo mowi zebym przestala (cos w stylu - mamoooo no) ;/// Corka ma juz 14 lat a ja wiem ze to nie po to zebym zwrocila na nia uwage bo ogolnie jak gdzies z nia jestem to niczego nie proboje ani nic :/ tylko jak rozmawiam z innym dzieckiem tak sie zachowuje

Gość gość
Wychowałaś ją na samoluba, mogłabym powiedzieć że to jedynaczka ale znam rodzinę gdzie jest dwójka dzieci młodsza jest dziewczyna, która jest rozpuszczona ja dziadowski bicz, zawsze była wychowywana że musiało być tak jak ona chce, że zawsze miała rację, zawsze była najmądrzejsza i najpiękniejsza a rodzice tańczyli jak marionetki, oczywiście nie muszę pisać że starszy brat zawsze musiał ustępować, nie mówię że jest mniej kochany i mniej zadbany ale w konfrontacji z siostrą zawsze stał na gorszej pozycji. Oczywiście dziewczynka jest bardzo ładna i mądra ale poziom zarozumialstwa i samolubstwa przekracza wszelkie normalne granice.

Gość gość
coreczki takie sa ale najgorsza to ja mame mialam myslalam ze zwariuje no :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość matka zazdrośnicy
nie jest jedynaczka, ma starsza siostre z ktora jest bardzo zwiazana, czesciej bierze pod uwage jej zdanie niz moje (jej siostra jest od niej o kilkanascie lat starsza i nie mieszka z nami), ale zadna z moich corek nie jest na gorszym miejscu. Nie wydaje mi sie ze jest az tak bardzo rozpuszczona i samolubna. Nie pozwalam jej na wszystko na co ma ochote. Oczywiscie gdy cos nie za bardzo idzie po jej mysli to poborczy cos pod nosem ale w sumie nic z tym nie robi i siedzi cicho. Denerwuje sie tylko gdy w pobliżu sa dzieci a ja zwracam na nie uwage, w zadnych innych okolicznosciach.

Gość gość
Czytając Twojego posta pierwsze co przyszło mi na myśl to to, że może robisz jakieś DZIWNE miny i zaczynasz za BARDZO zdrabniać to takie małego dziecko. Ludzie dorośli w dziwny sposób potrafią mówić do dzieci! (cukiereczki, kupeczki, d**eczki) Może córka się po prostu WSTYDZI Twojego zachowania!