Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domol_tabletki do zmywarki 11w1___warto?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam dziś w rossannie opatrzone "ceną na dowodzenia" tabletki do zmywarki po 13,79 (za chyba 40szt.) Znacie ten produkt? Warto? I przy okazji: co poleciłybyście z ich marki? Mamy teraz mniej pieniędzy, a marka domol jest atrakcyjna cenowo. Tyle że nie stać mnie na ewentualny bubel. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Ja produktow domol uzywam do zmywarki od 4 lat i bardzo sobie chwale. Mam sol, zapach i kostki ale 7 w 1 tych opisanych nie uzywalam. Naczynia po nich sa czyste i odtluszczone wiec uwazam ze szkoda pieniedzy na drogie i reklamowane marki.

Gość gość
finish w biedronce widzialam 100sztuk za 30zl

Gość gość
kupiłam parę dni temu inne niż 11 w1 ale podejrzewam że wszystkie dobre są i uważam że warto ,dobrze myją wszystko czyste i błyszczące i przede wszystkim nie mają takiego intensywnego chemicznego zapachu ,do tej pory używałam finish to zawsze musiałam umyć dodatkowo opłukać bo zapach tak mocny był na naczyniach że aż odrzucał .Cena fajna jest ,sól to od dawna używam domol bo sól to sól .Ale tabletki naprawdę polecam .

Gość gość
Ja korzystam z tych domol lub z ludwika I wszystko sie pieknie domywa, a dodam, ze naczyn przed wlozeniem do zmywarki nie plucze I wlaczam raz dziennie, wiec czesc jest przyschnieta. Moim zdaniem duzo wiekszy wplyw na jakos zmywania ma sama zmywarka, anizeli plyn/tabletki do zmywania.

Gość gość
domol tabletki sa bardzo dobre; maja kilka rodzajow - wszystkich nie znam. fajny jest tez plyn do mycia naczyn orande i plyn do prania (rozne rodzaje) innych produktow (jeszcze)_ nie znam, ale to dobra niemiecka jakosc w dobrej cenie:)