Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stała czytelniczka 29

zdradzam go bo mnie nie zadawala co mam dalej robić?

Polecane posty

Gość stała czytelniczka 29

Mam 29 lat, gdy miałam 25 wdałam się w romans z żonatym 40 latkiem. Czysty układ. W łóżku było nam cudownie, pod tym kątem byliśmy dobrani idealnie. Wszystko się skończyło bo poznałam swojego obecnego męża i wyjechałam do niego do Niemiec. Jest wspaniałym facetem, dobrym troskliwym, odpowiedzialnym. Ale problem w tym, że ja lubię ostry seks, wyzwiska, żeby dosadnie opisywał i mówił co mi zaraz zrobi. Taka delikatna perwersja a on tak nie chce. Męczy mnie moje życie seksualne, niby robimy to często ale ja nie jestem usatysfakcjonowana. Myślałam, że nauczę się z tym żyć ale nie potrafię. Kilka miesięcy temu gdy przyjechaliśmy na urlop do Polski spotkałam w galerii handlowej przypadkiem tego 40 latka. Po krótkiej rozmowie wysłał mi smsa i tak zaczęły się nasze spotkania. Od ponad pół roku szukam okazji, żeby przyjeżdżać do Polski, pod byle pretekstem i spotykam się z nim. Wiem, że rozwalam swoje małżeństwo, powoli czuję się w tym bezradna i zagubiona, kocham męża, jest to ktoś z kim chcę żyć ale ta jedna kwestia stanowi ogromną barierę.

Gość gość
ale k/u/r/w/a :o w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j stąd krowo! tu są same porządne kobiety a nie d/z/i/w/k/i!!!