Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa333333

No i pada obrzydliwy deszcz

Polecane posty

Gość Ewa333333

A już miałam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą i podskoczę sobie dziś do ogrodniczego, a jutro porobię coś na działeczce. Niestety, akurat te kiepskie prognozy się sprawdziły :( Nic to, zajmę się przesadzaniem roślinek w domu, w sumie też trzeba to zrobić, najwyższy czas.

Gość Vinny centa
gdyby nie ten obrzydliwy deszcz nie mialabyc w co zasadzic roslinek, pisza o suszy

no ja akurat bym sobie podlała z węża, ale faktycznie, ogólnie rzecz biorąc jest sucha wiosna i deszcz się przyda...

Gość blondyna3333
Tak to już jest, jak jest wolne to pogoda do bani. Nie jest dobrze. A tak ładnie wyszorowałam wczoraj okna.

Gość gość
gdy susza to nie ma zboza

ja tylko szyby u siebie przetarłam, bo resztę wolnych ładnych dni spędziłam na działce ale faktycznie powoli trzeba sie za te okna po zimie zabrać (przynajmniej moje, bo resztę może M. zrobi?)

Gość gość
ja uwielbiam deszcz to moja fajna pogoda doskonala na urode :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Niech popada bo susza nam grozi ...tylko po co ten wiatr ? Sercowi cierpią :-(

trochę sie przeciera, jaśniej za oknem, ale juz za późno na ruchy działkowe zaraz do mamusi, potem zakupy i przesadzanie, zobaczymy, jak jutro

Nie jest źle, w domu nie sposób się nudzić. U mnie nawet ognisko wyszło i pyszny kociołek. Trzeba było robić zadaszenie, ale nie było wyjścia, bo wszystko wczoraj naszykowałam. Teraz piekę babkę , siedzę - na dzisiaj wystarczy. Nogi mi w tyłek wlazły. Czeka mnie jeszcze przymusowe sianie petunii, ale nie mam już dzisiaj siły.

Gość gość
robotna jesteś blondyno:classic_cool: połykasz?

Gość gość
moje okna tez po zimie,ale doszlam do wniosku ze umyje je przed sietami Po co sie dwa razy forsowac.W srodku przecieram parapety jak sie przykurza

Gość gość
moje okna tez po zimie,ale doszlam do wniosku ze umyje je przed sietami Po co sie dwa razy forsowac.W srodku przecieram parapety jak sie przykurza