Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odeszłam od męża

Polecane posty

Gość gość

powiedziałam sobie dość, wróciłam do domu rodzinnego, wszycy myślą, że przyjechałam ich tylko odwiedzić. Nie chce nawet myśleć co będzie dalej.

Gość gość
a dlaczego postanowilas odejść? jezeli zapytac mozna?

Gość gość
co dziennie pił, wychodził z kolegami, jeździł po barach, nie wracał trzeźwy, mówił, że wychodzi na 15 minut wracał po 2 - 5 godzinach, a ja czekałam na niego, cały czas czekałam. Nie raz było mi przykro popłakałam się jak nikt nie widział. Tak jest od ponad pół roku. Schemat sie powtarza, woli iść i pić z kolegami, a jak kolegow nie ma to sam idzie i kupuje alko. Wczoraj coś we mnie pękło. Nie wytrzymałam wzięłam kluczyki dokumenty kurtke i nie ma mnie.

Gość gość
rozumiem cię, postąpiłaś bardzo dobrze. Mój ojciec byl alkoholikiem, zniszczyl zdrowie swoje, swojej zony i dzieci, moja mama nie miala tyle sil zeby odejsc przez co mielismy zniszczone dzieciństwo i ona pol zycia. Bardzo dobrze zrobilaś nie bylo innego wyjścia, nie powinnas miec wyrzuów sumienia, on musi zrozumiec sam swoje błędy i zmienic swoje zycie, niestety nie wszyscy potrafią się przyznac do tego ze są alkoholikami, niektorzy sobie radzą i zmieniaja zycie inni kończą na cmentarzu jak mój tata. Pozdrawiam Cię i wspieram duchem, trzymaj się i bądz dzielna

Gość gość
lżej ? nie wiem czy bedzie lżej. Już teraz słysze teksty macie się nie kłócic, to pewnie mała sprzeczka. On dla nich ma same zalety, nigdy im nie mówiłam, że siedze wieczorami sama bo on wychodzi z kolegami. Zawsze to ukrywałam, to były moje problemy :(

Gość gość
nie powinnas tego ukrywać, tylko powiedziec wprost jakie masz zycie, musisz myslec o sobie, bo alkoholik najpierw niszczy psychicznie rodzinę potem siebie. ukrywanie takich rzeczy tylko pogłebi twoj zly stan psychiczny, wiadomo kto nie zyje z wami nigdy nie widzi co sie dzieje wewnątrz rodziny

Gość gość
czuje się wykończona psychicznie, 2 tyg temu przez 6 dni dzień w dzień walił. Miałam dość, byłam wykończona psychicznie, zawsze sama, brakowało mi rodziny i ich wsparcia, ale nie chciałam do nich dzwonić, bo wiedziałam jak się to skończy , przyjechali by moi rodzice pomogliby mi sie spakowac i juz bym tam nie wrocila, balam sie im przyznac do tego co sie dzieje, a z drugiej strony było i jest mi wstyd że sama nie umiem sobie poradzić w "dorosłym" życiu. Czuje się wykończona, zawsze myślałam że małżeństwo to nie dla mnie. Teraz wiem to na pewno :(

Gość gość
to nie prawda ze malzenstwo nie jest dla ciebie, po prostu trafilas na nieodpowiedniego czlowieka, takie rzeczy sie zdarzają, zyczę ci sily i wytrwalosci i wiary na przyszłosc

Gość gość
ale dlaczego go ukrywalas??? bardzo dobrze zrobilas

Gość gość
A dlaczego maz pije? Dlaczego nie staralas sie mu jakos pomoc? Tylko spierdzielilas pod spodniczke do mamusi? Takie teraz z d**y wziete mazlenstwa, zamiast wspierac sie, pomagac, to hyc-i do domku rodzinnego. Dlaczego maz pije, wiesz?

Gość gość
A dlaczego maz pije? Dlaczego nie staralas sie mu jakos pomoc? Tylko spierdzielilas pod spodniczke do mamusi? Takie teraz z d**y wziete mazlenstwa, zamiast wspierac sie, pomagac, to hyc-i do domku rodzinnego. Dlaczego maz pije, wiesz? ; i juz znalazła się jakas gnida,ktora broni alkoholika masz g******e pojęcie o alkoholiku,moczymordzie bardzo dobrze zrobiła autorka,on musi sam dojrzeć do decyzji by zaczął sie leczyć autorko,nie wracaj do niego,nie wierz w jego słowa,one są nic niewarte,myśl o sobie

Gość gość
dlaczego mąż pije? bo lubi,jest obciązony genetycznie i będzie chlał całe życie, zacznie ją zdradzać z taką samą jak on,na pewno nic z tym nie zrobi alkoholik nie ma uczuć,szacunku nawet dla siebie-wóda jest na I planie

Gość gość
Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Nastolatka, też może mieć ogromne problemy z zajściem w ciąże ... Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:)

Gość gość
A dlaczego maz pije? Dlaczego nie staralas sie mu jakos pomoc? Tylko spierdzielilas pod spodniczke do mamusi? Takie teraz z d**y wziete mazlenstwa, zamiast wspierac sie, pomagac, to hyc-i do domku rodzinnego. Dlaczego maz pije, wiesz? ************* Odrazu napisz, że pije przez autorkę i jest to tylko i wyłącznie JEJ WINA

Gość gość
czy uprawialiście sex? odbywaliście stosunki seksualne, miłość oralną? może tu leży problem?

Gość gość
co ma seks do picia? nastepna madra:o

Gość gość
21:48 puknij sie w czoło, dlaczego pije?? bo tak jest najlatwiej i on uważa że nie ma problemów, zreszta co ty wiesz pewnie cale zycie mialaś podane wszystko na tacy od mamusi i tatusia

Gość gość
post powyzej do tej mądrej 20:27 oczywiscie- pomyłkowo wpisalam innego autora