Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Cześć co dzisiaj będziecie robić?

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Ja tak Od 9-11 wykonałam 100 telefonów i jako telemarketerka sprzedałam artykułów za 5 tysięcy złotych - prowizja 10% Później zrobiłam sobie soczyste śniadania: Jajka na miękko, parówki cielęce, grzanki, herbata, kawa, sok pomarańczowy oraz zamówiłam se pizze

Gość gość
bede odpoczywał

Gość gość
Sporo tego żarełka :-D Teraz gotuje rosół potem zrobie spagetti ,nastepnie upieke ciasto ....na razie tyle :-D

Gość gość
zabierałam sie do sprzatania ale ulecialy ze mnei sily witalne...wiec pewnie bede pierdziala w stolek

500 zł zarobiłaś w 2h? Bardzo śmieszne Że w tydzień to może bym uwierzyła...ale 2h? Ja na razie nie robię ni konkretnego, to wina pogody, miałam piekne plany a tu nic

Gość gość
Będę srała i rzygała, jelitowke mam

Gość gość
ja siedzę i się uczę czaszki na anatomię ( studiuję medycyne)

Gość gość
chleb na mace orkiszowej pieke, wlasnie jest w piekarniku a teraz ide sie legnac do wanny. Ladna pogoda dzis moze wyscibie nosa poza 4 sciany i pojde do parku.

Gość gość
posprzatalam wczoraj , mam taki system , ze nie w sobote, zeby nie zninawidziec sobót:P mam uraz z dziecinstwa, ze w sobote tylko charówa i sprzatanie :P dzis sie nastawilam na fajny dzien, to dupa blada, wieje, zimno , p**dzi i deszcz, dziecko przeziebione, wiec i jutro nici z wypadu gdziekolowiek a dzis to tak- obiad placki ziemniaczane z sosem z wolowiny i surowka, i kisniecie do wieczora, maz w pracy :P teraz kawka i komputerek

Gość gość
ja już posprzątałam kuchnie, łazienkę i odkurzyłam salon, zjadłam na śniadanie pizzę rigga ( wiem, wiem bardzo pożywny i zdrowy posiłek;p) teraz pozamulam trochę na kompie, potem o 13 mam spotkanie, jak mąż wróci z pracy to pojedziemy na zakupy, a wieczorem piwko ze znajomymi na mieście.