Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o sklepie ccc?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie jest bezkonkurencyjny. Uwielbiam kolekcje i promocje. A wy co myslicie?

Gość gość
zawsze jak tam ide to nic ciekawego nie ma....

Gość gość
sklep jako pomieszczenie napewno jest wporządku ...asortymenty ,buty to chinszczyzna na pół sezonu niestety

Gość gość
omijam szerokim łukiem, odkąd odmówiono mi reklamacji torebki tzn przetrzymano mi ustawowe 30 dni i rozpatrzono niekorzystnie: liczyłam na naprawę lub zwrot kosztów...mogłam jedynie wymienić na inny chłam, nie skorzystałam

Gość gość
dziwie sie, ja uwazam ze tam sa buty wysokiej jakosci, dobrze leżą i wogole. Ogolnie jestem zachwycona tą kolekcją co teraz weszła na wiosne

Gość JasnowidzXXL
Chyba jedyna sieciówka, która dostarcza buty wybirczo. Jak w Elblągu Clara Branson, to w Kaliszu Noemi. I na odwrót. Pełnej oferty w żadnym sklepie nie ma

Gość gość
nie rozni sie dla mnie niczym od deichmanna a ceny 2x wieksze.

Gość gość
właściciel ccc ma kasy jak lodu a płaci tym biednym dziewczynką grosze

Gość gość
nigdy tam butów nie kupiłam a tyle razy byłam tandetne sa

nie kupuje bo to badziewie jakich mało, z resztą Deichmann to samo. ja tylko tam chodze kiedy sa mega przeceny, bo nie opłaca mi się kupic butów z 89 zl co mi się za chwile rozpieprzą, wole je kupic za 9.

Gość gość
są tandetne bo to tania dostawa z chin ,a zysk duzy dla właścicieli ,po znalezieniu jeleni

Gość gość
kupuje tam z racji tego, ze nie stac mnie na wojasa itp, ale fakt faktem, ze z roku na rok maja coraz bardziej nieciekawe kolekcje, czesciej teraz kupuje cos z Lasockiego, ma bardziej trwale buty. CCC fatalnie postepuje przy rozpatrywaniu reklamacji, o cyzm tez juz sie setki razy przekonalam. ale Lasocki tez juz daje ciala w te zime byl bardzo nieciekawy wybor oficerek, ktore w dodatku sa zimne, maja cienkie i twarde podeszwy, na wiosne maja chyba tylko dwa modele dluzszych trzewikow takich na wiosne, tak to same pantofelki. porazka. i ceny tez niewspolmierne do jakosci mowie tu o tych clarach barson, o noemi czy jak tam nie wspomne. nylon red to tez porazka. ale widze ze tez duzo ludzi tam kupuje, rozpoznaje modele.