Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szaczunek dlaczego go nie mam

Polecane posty

Gość gość

klinice stomatologicznej. Pracuje 7 stomatologów-najlepszych z miasta. Tylko jedna lekarka mnie szanuje jest na etapie robienia doktoratu, reszta ma tylko tytuł lekarza dentysty. Dlaczego ona jedna mnie szanuje a reszta nie? Poniżają mnie przed pacjentami.

Gość gość
Bo ma klasę ,wychowała się w dobrym domu w którym ojciec przed dozorcom zdejmował czapkę ... Reszta to prawdopodobnie ludzie ktorym lekarzowanie odbiło ...co sie baaaaardzo czesto zdarza niestety .

Gość gość
Jest bardzo fajna, do każdego sie uśmiech nie oczekuje, ze ja jej pierwsza powiem dzień dobry. Swoją pracę wykonuje dokładnie zawsze jestem miła dla pacjentów, którzy przychodzą do nas żeby sie zapisać.

Gość gość
I bądz taka .Fajna i miła . Powiem Ci kochana że w szpitalu tez lekarze traktują pielegniarki jak podwładne .Moze nie wszyscy aale tak jest .

Gość gość
Ma.dużo pacjentów dzięki temu, ze jest miła, delikatna. A kurde ci chodzą głową do góry, w gajerach mimo, ze później przegrają się.

Gość gość
Bo tez wazne .Moja zębolozka też jest miła i bardzo ja lubie . A Ty sie nie przejmuj ,Twoja praca jest tak samo wazna jak ich .Ułatwiasz im robotę .Głowa do góru kochana i miej to w glebokim powazaniu .Pokaż ze Ciebie to nie rusza,..