Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERYKA_19925

Zbieram opinie

Polecane posty

Gość ERYKA_19925

Cześć dziewczyny usmiech.gif Chciałam na swój ślub przedłużyć włosy metodą clip in ale przed ich zakupem chciała bym się kogoś poradzić...może któraś z was jest posiadaczką takich włosów i może coś na ten temat powiedzieć

Gość ERYKA_19925
Pomoże ktoś ?

Gość gość
Ja mam, zamowilam na allegro i nie polecam. Polecam udac sie do profesjonalistki ktora zawodowo sie tym zajmuje i wtdy jak najbardziej i wykonanie i efekt powinny byc bez zazutu

Gość gość
najpierw zastanów się nad podstawowymi rzeczami - jaką masz długość włosów ? (jeżeli masz krótkie, to efekt, przedłużania może być nienaturalny- jeżeli nie zostanie profesjonalnie zrobiony), jakiej tendencji masz włosy ? - jeżeli Ci się kręcą, podwijają, to stanowczo, ale to stanowczo odradzam, bo po całonocnej imprezie, będziesz wyglądała jak pudel - odstępstwem będą tu włosy upięte- bo nie będzie widać. Ale z drugiej strony pamiętaj, że takie włosy często są dość ciężkie i nie każda fryzura będzie wykonalna. jaki masz kolor włosów? jeżeli jest dość niestandardowy, to też sobie daruj. Precyzyjne dobranie koloru włosów do Twoich to podstawa. Jeżeli wybierzesz naturalne, to masz szanse je pofarbować, ale to też jest dość ryzykowne, bo ten włos jest martwy więc i jego struktura jest inna i inaczej chłonie farbę i amoniak. kolejna ważna rzecz- jeżeli robisz to pierwszy raz, to koniecznie u fryzjera- jest to dość droga inwestycja, ale na taką okazję chyba jedyna. Zamawiane włosy przez allegro to największe zło. Ja kiedyś zamówiłam naturalne, wysłano mi syntetyczne i sprzedawca mi wmawiał, że się nie znam.... były do wyrzucenia!