Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne11

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość czy to normalne11

Powiem tak: oboje z mężem na codzień zachowujemy się normalnie, mamy dziecko, drugie w drodze, oboje raczej poważni, spokojni i odpowiedzialni. W nocy za to dosłownie nam odbija na punkcie seksu. Zresztą gdy w nielicznym przypadkach jedziemy sami samochodem to też zaczynają nam hormony buzować. Lubimy ostre rżnięcie i lubimy używać przy tym niecenzuralnych słów, czasami aż mi głupio po wszystkim przed samą sobą. Jesteśmy 6 lat po ślubie, a razem - 10 lat. Nie jesteśmy więc już napalonymi młokosami. Szczerze mówiąc to nasze początki jeśli chodzi o seks były o niebo spokojniejsze, a wraz z wiekiem i stażem małżeńskim robimy się coraz bardziej sobą "nienażarci". Kiedyś byłam bardzo nieśmiała, gdy już sie kochaliśmy to pod kołdrą bo wstydziłam sie swojego ciała. Teraz seks oralny (obustronny) jest na porządku dziennym, klapsy, ciągnięcie za włosy.. Mamy kilka zabawek erotycznych. Czy to jest normalne żeby w ludziach drzemały dwie różne natury? W dzień spokojni, w nocy wręcz agresywni w seksie?

Gość ladacooooo
obciągi mi

Gość gość
Jestesmy para I tez tak mamy