Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krl2000

Jest żoonaty ale kiedyś będzie mój...

Polecane posty

Gość gość
c.d. Takie usprawiedliwienie siebie, gdyby się jej udało gościa do łóżka zaciągnąć, żeby na sukę i qrwę nie wyjść.

Gość magareta
.ale on na pewno by się ucieszył jakbym usiadla z nim." jakby chciał to by usiadł ale.......w domu była ciężarna żonka więc szybko wrócił nie ogladając sie na inne tylke i przestań juz pisac

Gość gość
Ale ty wcale nie jesteś ciasna. Masz tak rozwaloną c**ę po tylu k****ach że trudno znaleźć tam coś ciasnego. Czołg by tam wjechał i nie zawadził o krawędzie. Facet na taką raszplę nie poleci. Możesz dać sobie siana. Kto by chciał taki przechodzony towar. Jak odrzut wybrakowany.:P

Gość gość
ludzie po co wy z nia w ogole dyskutujecie, przeciez od razu widac ze to prowokacja, nie ma takich idiotek. poza tym juz raz sie pomylila, napisala najpierw, ze co mozna robic po studiach zaocznych, tylko byc sekretarka. a potem napisala ze ona dzienne skonczyla nie zaoczne.

Gość gość
PROWOKACJA

Gość gość
nie da sie budowac szczescia na cudzym nieszczesciu sex przedslubny cudołustwo sprowadza cierpienie

Gość gość
Każda sierota, którą nie stać na zdobycie faceta bez zobowiązań, CZEPIA się zajętego, czy żonatego. Wniosek jest prosty, nie stać cię na normalny związek, bo cię nikt nie chce, albo się nie nadajesz z jakichś względów.

Gość krl2000
poza tym juz raz sie pomylila, napisala najpierw, ze co mozna robic po studiach zaocznych, tylko byc sekretarka. a potem napisala ze ona dzienne skonczyla nie zaoczne. przeciez do cholery to nie ja pisalam ze bylam na zaocznych tylko ktos inny nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. Przestancie sie podniecac i tak zrobie co bede uwazala za sluszne a on i tak bedzie moj a wy zdesperowane zonki mozecie tylko skamlac przed waszymi mezami zeby was nie zostawiali dla takich lasek jak JA :):):)

Gość krl2000
to był podszyw po prostu i tyle nie pomylilam sie tylko ktos sie podszywa pod moj nick :o

Gość gość
Jak mąż zostawi mnie dla takiej k***y, to znaczy, że tylko czas z nim zmarnowałam. Dziewczyno nie każda zona wisi na mężu.zresztą głupia, przechodzona sekretarka co ta za cymes?

Gość krl2000
i tak zrobie co będe chciała bo moja Mama tak samo zdobyła bogatego meza a mojego ojca

Gość gość
No to już wiadomo dlaczego taka glupia jestes. W sumie to nie Twoja wina. Genetyka to potęga.

Gość krl2000
[zgłoś do usunięcia] krl2000 i tak zrobie co będe chciała bo moja Mama tak samo zdobyła bogatego meza a mojego ojca to też podszyw.chyba wam się nudzi:):):)głupie grube raszple zazdrościcie po prostu@@

Gość magareta
zazdrościmy Ci ? a czego dziecko, bo nie rozumiem

Gość gość
Głupoty i bezczelności zapewne.

Gość magareta
no bo ja tego nie ogarniam mimo wieku, mimo doswiadczenia życiowego i takich tam-mamy Jej zazdrościć ?

Gość gość
Czego my ci mamy zazdrościć???Tego że zwykłą k***ą jesteś,ba ten typ to gorszy bo cichodajka i to za darmochę. A facet sorry on nawet na ciebie noe spojrzy uwierz mi.

Gość krl2000
Mówisz ze nie spojrzy?niby dlaczego?skąd wiesz jak wyglądam?nie spogląda sie na grube raszple takie jak wy,ja jestem szczupla,wysportowana i mogę mieć kazdego:)

Gość gość
moge miec kazdego, skomle do zonatego... obudz sie, dziecko...

Gość krl2000
Wiecie co wczoraj rozpoczelam z nim wieczorem rozmowe na fb pogadaliśmy chwile o niczym,po 10min napisal ze musi spadać i tyle...jestem rozczarowana totalnie.nie wiem co teraz zrobic:(

Gość gość
A czegoś innego się spodziewałas? Hahaha glupek z ciebie

Gość DmCa
Hhah ile tu pelikanów takie płytkie prowo "Ma żonę, która jest w ciąży, wiem że są nawet szczęśliwi ale ja się w nim chyba zakochałam i zdobędę go mimo wszystko!!!!" a Wy przzeżywacie i odpisujecie, ale w sumie fajnie się pośmiać z Was :D

Gość gość
To się śmiej! Nie ma jak to jak rozpocząć dzień od zdrowego śmiechu :-D Prowo czy nie, ten topic pokazuje powszechne negatywne nastawienie do sposobów postępowania autorki.

Gość gość
"Mogę mieć każdego" - hehe, dobre, bo chyba nie masz żadnego. Zakompleksione dziewuszysko, z pryszczami na mordzie, nadwagą, w wynajmowanym studenckim mieszkaniu myśli, że pisząc tutaj będzie z******ta i zdobędzie nie wiadomo co. Jest już prawie 9 30, zaraz biedronkę otwieracie, siadaj na kasę :D

Gość gość
Ty glupia cipo kiedys bedziesz w takiej sytuacji jak zona autora bedziesz miala meza i znajdzie sie taka j******a suka jak ty i zrobi ci to samo...masz jak w banku wszystko ci wroci z nawiazka puszczalska k***wko w najmniej spodziewanym momencie twojego nedznego zycia ,bedziesz w ciazy i jakas k***wka tak samo jak ty bedzie zabierala ci twojego faceta....

Gość DmCa
dajcie spokój nie widzicie że to prowo :D

Gość gość
I tego wszyscy razem, z całego serca ci życzymy!

Gość gość
i pamietaj scierko kto dolki pod kim kopie sam w nie wpada... znasz to powiedzenie dosiwadczysz dokladnie tego samego co zona autora

Gość gość
Jak cię tak swędzi między nogami to wsadz se tam granat i odpal na bank się rozerwiesz ,jesteś tylko zerem.

Gość gość
facet jest jeszcze kulturalny, ale lada chwila Cie pogoni puszczalska babo i padne ze śmiec****ak Cie z pracy wyleja :D