Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krl2000

Jest żoonaty ale kiedyś będzie mój...

Polecane posty

Gość gość
Tak to prowo .Ja np.brzydzę się żonacizną.Fe,fe po jakiejś tam babie

Gość krl2000
Wy jesteście jacys nienormalni,jakie prowo?myslicie ze tylko ona ma prawo do szczęścia a ja juz nie?tak was boli to ze chce walczyć o swoja milość? nie mialam szczescia z facetami do tej pory,kazdy okazywal sie dupkiem,teraz on stanal na mojej drodze i nie zawaham się ani minuty!tez mam prawo byc szczesliwa,wzial slub zawsze moze sie rozwieść :o

Gość gość
Zostaw go ,przeleci cię bo mu się nudzi.Ma żonę ,dzieci .Taki się nigdy nie rozwodzi.Seks z obcą z nudów! Ale nie rozwód!

Gość gość
PROWOKACJA i to marna nie wierzę,że są takie idiotki hehe :)

Gość gość
tez tak kiedys myslalam o facecie ojrj :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
stuknij sie w czerepa ,moze ci sie cos rozjasni kretynko:(

Gość gość
Nie dla psa kielbasa :P

Gość gość
nie buduje się szczęścia na czyimś nie szczęściu,bo to co robimy złego drugiemu,szybko obraca się przeciwko nam

Gość gość
Ja ci dam radę autorko. Polataj za nim z gołą dopą i wywieszonym jęzorem do pasa :D

Gość gość
autorko jestes prymitywem myslisz p***a i ot co... to ze jego zona urodzi nie znaczy ze bedzie luzna po porodzie ,za to ty mozesz miec bez rodzenia dzieci jak lej po bombie jak bedzies tak z dupa latała na prawo i lewo.mysl idiotko to nie boli kretynko o anatomii i i fizjologii kobiety masz pojecie jak krowa o gwiazdach.prymitywna istoto uzyj mozgu a nie p***y bo skutek bedzie opłakany... wszyscy faceci musieli by zostawiac woje zony bo rodza a co bedzie glupia krowo jak ty urodzisz prawdopodobnie nieslubnego bekarta?? sadzac po twoim postepowaniu ?

Gość krl2000
Ale jesteście zawistne, jeszcze raz wam powtarzam KAŻDY ZASŁUGUJE NA SZCZĘŚCIE, po tym co od was usłyszałam utwierdzam się w przekonaniu że na świecie są tylko zaniedbane żonki które niewiadomo dlaczego próbują dzieckiem faceta przy sobie zatrzymać tak jak żona Mojej sympatii:o co z tego że dziś jest ładna, niedługo urodzi, pewnie się zaniedba a mężuś będzie szukał wrażeń gdzie indziej np w pracy:) daleko nie będzie szukał bo ja cały czas będę na niego czekała:) nie interesują mnie uczucia Jego żony, mam to w doopie, ona nie ma wyłącznych praw do niego, pzoa tym pewnie popłacze popłacze i jej przejdzie a czemu ja mam cały czas cierpieć z tęsknoty za Nim. Poczekam do porodu, pewnie wtedy będą mieli kryzys i się za niego wezmę. Tak was to boli?Ja się pytam :o

Gość gość
Eeee tam to ciebie boli, że jesteś qrwą, której nikt ni chce :D

Gość krl2000
to tobie się tak wydaje że mnie nikt nie chce, prawda jest taka ze zawsze wszyscy chłopcy się za mną oglądali i w szkole i na studiach, pozniej w pracy, tylko on jakiś taki.....gra niedostępnego!:(

Gość gość
Nie wierze, że istnieją tak durne kobiety i obym się nie myliła :)

Gość gość
Tylu cię chciało i jesteś samotna? Ja w twoim wieku już dwukrotną mężatką byłam

Gość gość
taaa?.. A czemu nadal jestes sama? Pamietaj ze faceci za wieloma sie ogladaja,z wieloma poszliby do lozka a tylko z nielicznymi Sie ZENiA :-) i takich nie zostawiaja

Gość gość
i za każdym razem wychodziłam za maz za kawalera

Gość gość
o znowu durne prowo:-o wymyśl coś innego

Gość krl2000
i pewnie za każdym razem Cię dla ładniejszej zostawiał, weź się nie kompromituj :o ja ani razu nie byłam mężatką nie jestem schodzona tak jak ty po dwóch mężach każdy Cię w c***a robił i znajdywał lepszą taką jak JA :D

Gość krl2000
prowo prowo same jesteście prowo głupie brzydkie baby!!!!!!

Gość gość
Nawet jak ci się uda kiedy nadziać na jego penisa to i tak żony nie zostawi dla takiego barachła ja ty

Gość gość
haha durne prowo,jesteś i będziesz sama tak na ciebie lecą:D Na w/y/d/u/p/cenie:D

Gość krl2000
jak bym wam pokazała swoje zdjęcie to by wam oko zbielało do pięt mi nie dorastacie :O

Gość gość
krl2000 i pewnie za każdym razem Cię dla ładniejszej zostawiał, weź się nie kompromituj pechowiec.gif ja ani razu nie byłam mężatką nie jestem schodzona tak jak ty po dwóch mężach każdy Cię w c***a robił i znajdywał lepszą taką jak JA smiech.gif xxx Zostawia to się takie qrwy jak ty. Mnie żaden nie zostawił kretynko :D

Gość krl2000
Mnie żaden nie zostawił kretynko smiech.gif ta jasne już to widzę :o

Gość gość
Ty krl2000 miej się na baczności, bo jak jego żona urodzi i ktoś jej doniesie, że jakieś korfiszcze w robocie ślini się do jej meża, to kobieta pofatyguje się raz i przyjdzie z tobą zrobić porządek. Wtedy to już żaden nie spojrzy na ciebie :D:D

Gość gość
tak,tak:classic_cool:załóż lepszy temat,śmieszniejszy

Gość krl2000
tak ciekawe co ona mi może zrobić :) zmiażdżę ją jednym słowem popłacze się i wróci do bachora!:o

Gość gość
bierz go :)przecież w firmach,wszyscy z wszystkimi się doopcą;)kto tam będzie wiedział.ja tak robię i jest super

Gość gość
krl2000 Mnie żaden nie zostawił kretynko smiech.gif ta jasne już to widzę pechowiec.gif xxx Na takie głupie qrwy jak ty to mój stary leje ciepłym moczem, a one japy rozdziawiają i łykają która więcej :D:D:D