Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi sie mój kolga

Polecane posty

Gość gość

Mam dość spory (jak dla mnie) problem. Poda mi się mój kolega i chciałabym z nim być. Nie wiem tylko czy powiedzieć to jemu wprost. Pomocy!!!!!!!

Gość gość
A Ty jemu też się podobasz? Coś was łączy?

Gość gość
Nie wiem czy się jemu podobam. Po raz pierwszy jak się spotkaliśmy powiedział mi "czuje jakbyśmy znali się wieki". Później po tym spotkaniu przeprowadził się do Warszawy (mojego miasta) mimo, że wcześniej mówił iż nie lubi tego miasta. Po jego przeprowadzce miałam okazje poznać jego siostrę i bardzo często się z Nim widzę. Są to zwykłe spotkania. Ostatnio nawet zrobiliśmy sobie wieczorek filmowy, ale mimo moich nadziei nie przytulił mnie. Więc nie wiem co o tym wszystkim sądzić, ale jedno jest pewne chciałabym z nim być. Jednakże boje się to jemu wyznać, nawet nie wiem czy jest sens :(

Gość gość
Jestem facetem i zaiste nie przytulił Cię bo boi się zepsuć to co jak na razie zbudowaliście. Nie chciał się narzucać, bał się Twojej reakcji.

Gość gość
W takim razie jak dać jemu do zrozumienia, że chciałabym aby był dla mnie kimś więcej niż kolegą?! Bo chyba powiedzieć wprost nie wchodzi w grę :(

Gość gość
Dodam jeszcze, że znamy się już kilka lat, ale wcześniej mieszkał ode mnie ok. 300km i nasz kontakt był głównie smsowy. W tym czasie też wysyłał kilka iluzji, że moglibyśmy być razem. Ale wprost jemu powiedziałam, że nie chce związku na odległość. Później po raz pierwszy od poznania się spotkaliśmy się twarzą w twarz. To właśnie po tym wydarzeniu postanowił, że się przeprowadzi ( i tak też zrobił). A teraz jak ma chwile wolnego, to spotykamy się i sporo ze sobą rozmawiamy. Raz go nawet złapałam za rękę i trzymał mnie za nią. Ale nie zrobił tego sam z siebie więc nie wiem czy mam jakieś szanse

Gość gość
nikt nie ma pomysłu jak to rozegrać?!

Gość gość
up