Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123789

pomóżcie

Polecane posty

Gość gość123789

Hej. Mój chłopak mówi mi ze do mnie nie przyjedzie bo jest chory a jedzie do kolegi, czy to normalne? Kłamie mnie ze jest chory nie przyjedzie do mnie a do kolegi jakoś jest zdrowy? Jesteśmy razem ponad rok..

Gość gość
A skad wiesz ze jedzie do kolegi?

Gość gość123789
Powiedział mi o tym ze jedzie i pojechał, powiedział ze odezwie się jak wróci,minęły 3godziny jeszcze się nie odezwał, a ja spytałam czy za 4dni przyjedzie do mnie raz chociaż albo jutro to powiedział ze nie bo jest chory, a do kolegi pojechał i jakoś siedzi i zdrowy jest, jak mu powiedziałam ze do kolegi jedzie a do mnie nie to on twierdzi ze nic złego nie robi :-/

Gość gość123789
Powiedziałam mu ze jeśli do niego dziś pojedzie a do mnie za 4dni nawet na chwilę nie przyjedzie to nie będę z nim to się kłócił no ale która dziewczyna byłaby z chłopakiem który mówi ze do niej nie przyjedzie bo chory a jedzie do kolegi i siedzi niewiadomo ile, bo już 3godziny minęły i siedzi a do mnie nie chce przyjechać nawet za4dni na chwilę?

Gość gość
A jestes pewna, ze to kolega, a nie "koleżanka"? Nie marnuj młodości z takim -no przykro mi,ale- frajerem. Jakby moj takie rzeczy robił to nie wytrzymałabym i pogonila gnojka. Moze umów sie z koleżankami, zeby nie myslec o nim i sie troche rozerwać. 🌼

Gość gość123654
Jestem pewna ze to kolega bo gadałam z tego kolegi siostra ( nie pytałam czy tam jest sama powiedziała ze jest i ma stan podgoraczkowy) , no tak tylko ze koleżanki są z chłopakami teraz a ja siedzę w domu:-(