Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozecie sie smiac

mam 28lat jestem dziewica bez doswiadczenia

Polecane posty

Gość mozecie sie smiac
Moze gdybym miala 18 lat a nie 28:( jeszcze cos milego by mnie spotkalo w zyciu. Starsi mezczyni ode mnie rania mnie.

Gość PPRR
To super dziewczyna jesteś 👄

Gość gość
nie piszesz o sobie, jaka jesteś, charakter, zainteresowania, moze to ma wpływ?

Gość gość
Jak się zakochasz, że wzajemnością, to facet nie tylko to zaakceptuje, ale i doceni. Ja bym był zadowolony z faktu iż moja wybranka (którą naprawdę bym kochał) nigdy nie miała nikogo przede mną, że nikt w nią tam nie wjeżdżał swoim ch*jem. Chociaż z drugiej strony to nie za fajnie jak kobieta w Twoim wieku jest bez doświadczenia. No, ale jak mówię, gdy spotkasz tego jedynego, to nie będzie miało większego znaczenia. Kwestia tylko czy to się uda. Z tego co tutaj piszesz, to szukasz facetów na necie i trafiasz na zboków, co myślą o jednym. Może wyjdź do ludzi. Zacznij emanować sexem, poruszają się zmysłowość, kokietuj facetów, uwodź. Ale bez przesady nie bądź zdzirą. Pewną siebie bądź i sexowna, nie przyznawaj się do cnoty. Jeśli nie potrafisz, to są jakieś kursy, poradniki, uda się.

Gość mozecie sie smiac
Moze charakter ma znaczenie a moze nie. Jestem skromna, ale to wielka wada dla faceta, trzeba byc perwersyjna, bezpruderyjna, wyuzdana, by przyciagnac i gimnastykowac sie w lozku, zaspokajac analnie i oralnie by zatrzymac faceta. Porzadnosc nie jest zaleta, odstrasza mezczyzn.:( Ja nie bede sie lasic do mezczyzn, umizgiwac sie ani wdzieczyc od tego sa wykwalifikowane panie. Mam swoja godnosc ! i zasady , jakies wartosci zyciowe, a nie tylko cycki i dupa na wierzchu. Nie jestem przedmiotem do rozkladania nog jedynie przed facetem

Gość gość
z tego co piszesz twoim największym problemem jest nienawiść do całego rodzaju męskiego. myslałaś o kobietach?

Gość mozecie sie smiac
nienawidze facetow za to ze traktuja mnie jak smiecia przez to ze sie szanuje

Gość gość
Jesteś dziwna albo prowo se robisz. Próbowałem pomóc, ale nic tutaj nie ugram, bo Ty najwyraźniej nie chcesz się zmieniać. Nie mówię tu o d***e i cyckach na wierzchu, bo można być sexowną, zmysłową, nawet niedostępną i szanującą się kobietą.

Gość mozecie sie smiac
A nie ma juz mezczyzn ktorzy potrafia kochac i szanowac kobiety doceniac je za dobry charakter a nie seksowne wygladanie ?

Gość gość
a kto ci wmówił, że masz dobry charakter? twoje wpisy świadczą o czymś całkiem innym, są pełne niepotrzebnych emocji, złości i nienawiści

Gość mozecie sie smiac
jestem pomocna, potrafie sie poswiecac dla innych, jestem zyczliwa dla osob mi zyczliwych, jestem uczciwa osoba, szczera, nigdy nikogo bym nie zdradzila, bo zdrada mnie brzydzi

Gość gość
a jak spędzasz wolny czas?

Gość mozecie sie smiac
Na masturbacji i zjadaniu gili z nosa

Gość gosc 33
Hej mam to sama w tym roku skoncze 28 i jestem dziewica. Mowisz ze faceci wieja? Nie wiem, jak mowilam ze jestem to sie robili jeszcze bardziej napaleni tzn wiele sytuacji tak nie mialam ale nie spotkalam sie zeby ktos chcial wiac. Wiem ze samiec z imprezy nie liczy na seks z dziewica ale jak ma byc cos wiecej i facet porzadny to nie powinno przeszkadzac.

Gość mozecie sie smiac
lubie duzo czytac, uczyc sie jezykow obcych, ogladac psychologiczne filmy, spacerowac po miescie, zwiedzac nowe miejsca, chodzic po gorach, po lesie, lubie tanczyc, lubie gotowac, sprzatac, lubie male dzieci i nimi sie zajmowac, lubie uprawiac sporty

Gość gość
wy jestescie psychiczni

Gość mozecie sie smiac
nie chodze w ogole na imprezy, nie pije w ogole alkoholu, nie pale, nie lubie imprezowych chlopakow szpanujacych czymkolwiek

Gość gość
pewnie bogacz wam się marzy :O

Gość gość
może to wina miejsca zamieszkania? mniejsza miejscowość mniejszy wybór

Gość inx
ja jestem całkiem porządny, ale biedny niestety

Gość gość
nienawidze facetow za to ze traktuja mnie jak smiecia przez to ze sie szanuje W Witaj w męskim świecie my tak mamy na każdym kroku z waszej strony

Gość gość
ja jestem dziewica i mam 25 lat i jestem piekna , poprostu chce isc sama przez zycie dlatego jestem sama , 25 - latenia dziewca nie oznacza BRZYDKA i wbijcie to sobie do łba !!!!

Gość gość
tu jest w ktoryms temacie jakiś 28 letni dziewic bez doświadczenia.Akurat para dez doświadczenia, ale pewnie bardzo nieśmiali,a mogliby wymienić miedzy sobą swoje doświadczenia z niedoświadczenia.I bylaby para, może jak z Wiliama S.

Gość mozecie sie smiac
zyc dalej samotnie ?

Gość Le Sage
,,Moze charakter ma znaczenie a moze nie. Jestem skromna, ale to wielka wada dla faceta, trzeba byc perwersyjna, bezpruderyjna, wyuzdana, by przyciagnac i gimnastykowac sie w lozku, zaspokajac analnie i oralnie by zatrzymac faceta.'' Przeciwnie, cnota jest Twoją zaletą - należy tylko być otwartą na to co uznajesz za perwersję. Rozdziewiczyć wpierw analnie - toż to ideał dla każdego faceta. ;)

Gość mozecie sie smiac
mysle, ze nia pozostane forever:O nie napawa mnie to radoscia:(