Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie :-) myślicie że vizir do białego alpin fresh poradzi sobie z plamami na ubrankach niemowlecych i troszke je wybieli przy 90 stopniach ? czy kupic coś innego ? Ubranka dostalam od kolezanki i chce je dobrze odswiezyc

Gość gość
Up up !!

Gość gość
Dobrze byłoby wiedziec

Gość gość
Co. Ty chcesz prac ubranka w 90 st? Rety to po wyjeciu z pralki beda chyba dla lalki barbi;)

Gość gość
wiesz co sie dzieje z bawelna w 90 stopniach??? gdzie ty masz mózg kobieto

Gość gość
Co się dzieje z bawełną w 90 st? Bo ja tak nieraz prałam takie zupełnie białe i nic im nie było... Po to ten program jest. A co do problemu autorki- dostałaś ubranka z plamami i chcesz je dziecku zakładać, serio?

Gość gość
no kurczy sie przeciez to prawie gotujaca sie woda, kolory bledną i po paru praniach wszystko jest do wyrzucenia, ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam

Gość gość
Jesli to stare plamy to raczej juz ich nie usuniesz. Dobre na plamy jest zwykle szare mydlo. Zwilzasz, pocierasz mydlem i zostawiasz na minimum 15 minut a potem do pralki i uprac normalnie z proszkiem do prania.

Gość gość
Mają małe plamki na kolnierzykach nie wszystkie ale zdarzają się .. ona mowi że zawsze w 60 prała to w sumie też w tej temp wypiore. głównie chodzi mi o to żeby je porzadnie odswierzyc dlatego chce wyspać raz w normalnym proszku a tuż przed porodem w dziecięcym . nie wiem co się dzieje w 90 stopniach dlatego pytam :-) swoje ubrania tak piore no ale z bawełny nie są :-)

Gość gość
ja piore ubrankla mojego synka na 40 stopni od zawsze. i dzieki temu sa jak nowe.