Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo gwiazd Hollywood robi sobie operacje plastyczne a wy się nabieracie

Polecane posty

Gość gość

Nawet Kate Beckinsale robiła sobie nos. Megan Fox cała jest zrobiona na sexy kociaka. Jak się patrzysz na amerykańskie seriale, to babki są tam tam wyfiokowane, makeup, niby idealne twarze, figura, a tak naprawdę jeśli idzie o twarz, to idę o zakład, że co druga robiła sobie operację, bo wiele aktorek ma bardzo podobne, proste, wysokie nosy i przede wszystkim - maleńkie jak u dziecka. Ludziom wmawia się ,że ma ją być idealni jak lalki, to jest CHORE.. o ile byliby szczęśliwsi bez tych niby 'wymogów' mediów. Jarajcie się dalej faceci, tylko nie zapomnijcie zebrać na operację plastyczną żeby wyglądać jak Efron -http://news.makemeheal.com/wp-content/uploads/2012/02/zac-efron-plastic-surgery.jpg lub poprawcie sobie uszy jak macie odstające, bo żeby wyglądać jak Pitt to nie przystoi .http://www.teamtvuk.com/wp-content/uploads/2013/12/Brad-Pitt-Eyelid-Surgery-Before-And-After.jpeg. W innym przypadku od nas w************e :)

Gość gość
kto sie nabiera. a tem efron wyglada na cieplego, zero meskosci

Gość gość
Dużo ludzi się nabiera i potem mają kompleksy

Gość gość
Keira też zrobiła sobie nos, mimo że miała mały już wcześniej - ma typowy, mega wąski aż nienaturalnie, jak sporo lasek z filmów amerykańskich.

Gość gość
Z tymi nosami to tez to zauwzylam... ja sie smieje ze bylabym sliczna z malym nosem, bo mam duze oczy, ladne usta i jakbym nos sobie zrobila to bylabym ladna jak laleczka.. ale mam troche za duzy nos (choc tez nie jakis wielki) i to mnie dyskwalifikuje jako pieknosc

Gość gość
up