Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony20

Czy może być w ciąży?

Polecane posty

Gość zmartwiony20

witam czy jeżeli dziewczyna wzięła 1 tabletkę antykoncepcyjną w drugim dniu okresu o 11 a dzień wcześniej okres jakoś dostała od rana albo też w południe lekkie plamienia i później już mocniej i w 6 dzień brania tabletek uprawialiśmy sex po południu/ Czy to ze wzięła w 2 dzień okresu a nie pierwszy ma duże znaczenie ? i czy jeżeli była lekka biegunka z dwa dni wcześniej a potem też dwa dni później ale nie kochaliśmy się w krótkim odstępie od wystąpienia biegunki to czy to też ma znaczenie ? czy jeżeli brała regularnie i nie ominęła żadnej to wszystko jest ok ? bo mówi mi teraz kilka dni po sexie że ona ma zachcianki że śluz jakiś ma że czuje zapachy... a na test za wcześnie i nie wiem co myśleć. Poradźcie coś osoby bardziej doświadczone z góry dziekuje:)

Gość StormofhormonesBlogspotCom
Kochany, zarówno na test jak i na zachcianki jest jeszcze za wcześnie :) Teoretycznie tabletki po tygodniu zaczynają "działać", ale jeżeli brała regularnie to wszystko powinno być OK!

Gość StormofhormonesBlogspotCom
Blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat ciąży i wychowania maluszka, w tym listę z wyprawką dla niemowlaczka, porównanie wózków, opinie na temat kosmetyków dla mam oraz suplementów diety. Dowiecie się także jak ciąża potrafi dziewiętnastolatce wywrócić życie do góry nogami. Nastolatka, też może mieć ogromne problemy z zajściem w ciąże ... Do porozmawiania w komentarzach!!! Po wpisaniu w wyszukiwarkę "stormofhormones" na pewno mnie odnajdziecie:)

Gość zmartwiony20
Było regularnie tam spóźnienie raz było niecałą godzinę ale tego dnia się nie kochaliśmy i tak to żadnej nie zapomniała antybiotyków nie brała wymiotów nie miała ta biegunka też była ale dużo dłużej niz 4 godziny po przyjęciu tabletki i sexu nie było tego dnia. Tylko czytalem gdzieś że ponoć jak się weźmie 1 tabletke w drugi dzień okresu to nie działa tak jak by się wzięło w 1 dzień okresu dlatego pytam ale ja nie widze różnicy z tymi dniami lecz sie nie znam dlatego pytam i dziękuje.