Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mało męski, nie przeklinam i jestem spokojny, cichy i nieśmiały

Polecane posty

Gość gość

w liceum uwazali mnie za geja, co jest nieprawdą, lubili ale bylem niewidoczny, odzywali sie gdy cos chcieli, przebywalem z dwiema dziewczynami, z chlopakami nie mialem o czym gadac, nie potrafilem. Taka lama ze mnie. Podejrzewam, ze mam zbyt malo testosteronu, to nie jest normalne by facet byl taki delikatny jak dziewczynka :( chcialbym byc takim s********m jak inni faceci...

Gość a ile masz ty
latek?

Gość gość
może sobie mniej pobzykasz w życiu niz inni faceci, ale nie przejmuj się, nie masz żandej ułomności, taki jesteś i już znajdź kobietę, która lubi się opiekować, będziecie szczęśliwi

Gość gość
24

Gość gość
taką, która chce się opiekowac facetem poznasz na pierwszy rzut oka. Mierzy powyżej 180 cm wzrostu i waży powyżej 100 kilo. Sprawdzone&potwierdzone

Gość gość
dlaczego uwazasz ze jestes malo meski?

Gość gość
idz do psychiatry, bo marnie skończysz,

Gość gość
a jak wygladasz? dbasz o siebie czy wygladasz jak fleja?

Gość gość
W czy Ci przeszkadza to że jesteś wrażliwy i nieśmiały? Tacy ludzie są bardziej wartościowi niż ci wyszczekani i fałszywi

Gość gość
tylko laski o tym nie wiedza,ze oni sa bardziej wartościowi.Dopiero po slubie zaczynają myslec, a to i tak tak bardzo niesmialo.

Gość gość
W czym Ci to przeszkadza, podaj jakiś przykład

Gość gość
autor założył temat i sobie poszedł

Gość ofiferma
R****m

Gość gość84
Obiektywnie to On może być rzeczywiście "bardziej wartościowy", lecz rzecz w tym, że dla kobiet liczą się też inne walory. Niestety, ale typowo postrzegana "męskość" , której autorowi brak, tez jest ważnym składnikiem osoby na który kobity zwracają uwagę.

Gość gość
gość - niestety wyglądam rowniez malo męsko, jestem raczej niski, szczuply, nie wygladam jak fleja ale tez zaden modniś ze mnie, typowy przeciętniak. gość - przeszkadza mi to w tym, ze jestem mało przebojowy, malo towarzyski, w grupie wstydze sie odezwac nawet gdy mam cos do powiedzenia, samoocena zerowa :( Kolegow tez nigdy jakos nie mialem, nikt nie chcial zadawac sie z nudziarzem, ktory siedzi ciagle w domu przd komputerem, a ja chcialem cos robic z innymi tylko nikt mnie nigdzie nie zapraszal i kolko sie zamyka :O

Gość gość
ale wrażliwość jest fajna :D wiadomo żeby nie przesadzac do tego stopnia żeby kobieta się opiekowala facetem ,bo to dziwne, ale znam takich facetow i sa super kumplami:) na chlopakow tez się nadaja :D

Gość gość
daj zdjecie