Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wierzę w to że zło powraca

Polecane posty

Gość gość

bo to nieprawda. Ja byłam z facetem, kochałam go i chciałam zarówno swojego jak i jego szczęścia. Nic złego mu nigdy nie powiedziałam, nie potrafiłabym powiedzieć mu nic co mogłoby go w jakiś sposób skrzywdzić i urazić.. a on co zrobił? zrobił ze mnie szmatę, zaczął traktować jak śmiecia w końcu doszłoby nawet do agresywnych czynów ale "na szczęście" skończyło się na wyzwiskach w moją stronę.. ja się po tym wszystkim leczyłam ponad rok.. dalej jak o tym pomyślę to chce mi się płakać. I co on szybko znalazł nową dziewczynę, zakochał się, jest pewno z nią teraz szczęśliwy. Ma dom, dobrą pracę, miłość. A ja jestem cięgle sama...

Gość gość
i hu j.. mu w tylec

Gość gość
no jakoś nie skoro tak się to potoczyło

Gość gość
wraca jeszcze gorsze niz sie tobie wydaje

Gość gość
Upośledzona jesteś, dlaczego nie wierzysz skoro właśnie wróciło do ciebie to zło, wszystkie wiedźmy twierdzą że są dobre, ale niestety to tylko ich zdanie :D

Gość gość
wraca uwierz mi...ze zdwojona sila...nawet po dlugim czasie

Gość gość
taaa, jasne wraca ze zdwojoną siłą, ale ktoś musi się przyczynić do tej zdwojonej siły i uczynić zło złemu, czy to znaczy, że do tej osoby wróci z poczwórną siłą, a następnemu to chyba od razu łeb chlaśnie od tego dwojenia się zła :D

Gość gość
nie jestem wiedźmą, nic mu nie zrobiłam. Uwierz, że o byle co mam ogromne wyrzuty sumienia ale w tym przypadku sumienie mam czyste.

Gość gość
A co sie stalo z noxelia? Przeciez tym ze myślała ze jest wampirem chyba nikogo nie skrzywdziła?

Gość gość
Odpowie ktos?

Gość gość
tu autorka. Ja w ogóle nie wiem o co chodzi niestety z tą Noxelii... i też będę wdzięczna jeśli ktoś to wyjaśni.

Gość gość
up

Gość gość
daZn5APN6ipRHEWyBQT3melA

Gość gość
Tez nie wierze ze zlo powraca. C***jom i sukinsynom swietnie sie wiedzie. Taki swiat, jak w przyrodzie drapieznik wygrywa.

Gość gość
zło wróci do niego i to w najmniej spodziewanym przez niego momencie i ze zdwojoną siłą

Gość gość
Nie wierzę w to. Bydlakom wszystko sie uklada a czesto cierpia bogu ducha winni, przeżywaja dramaty, chorują.

Gość gość
Up

Gość gość
Odpuść sobie myślenie o takim...Zajmij się sobą. To nie ważne, jak on układa sobie życie. Ważne jest to, co Ty robisz ze swoim. Nigdy nie życz nikomu źle, wtedy będziesz szczęśliwsza.