Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrze. mi

Polecane posty

Gość gość
No jestem

Teraz mozemy pisac, tyle ze ja bez polskich znakow i wszystko od malej litery bo w telefonie zbyt duzo czasu zajmuje zmiana. Co do maila to tak jak pisalam przestaje byc anonimowa a namierzenie kogos w ten sposob staje sie dosyc latwe ale fajnie by bylo gdybys tu jeszcze chwile pobyl

Gość gość
Ja tez nie mam polskich znakow Bo mieszkam w anglii Ale jest juz pozno

Gość gość
Co proponujesz?ale wole na @ bedzie szybciej

W sumie głupio wyszło... troche bylam napalona, nawet bardzo...ale przez ponad dwie godziny zdążyłam ostygnąć. Jednak to prawda,ze na kafe nie da sie robic takich rzeczy :(

Gość gość
Ale c**a wciaz mokra?

Jakiś czas temu dawaliśmy i tutaj radę, ale wtedy jeszcze nie kasowali linków do filmów różowych , które tu wklejałem. To był duży dopalacz :D a teraz jednak zostało mi tylko gg.

Mozesz mi tylko napisać dlaczego szukasz takich atrakcji w internecie skoro masz dziewczyne? Nie fajniej byloby przytulic sie do niej i ją bzyknac?

Gość gość
Jest na urlopie a Ty taka laska czemu sama

Pracownik a potrafisz bez filmiku nakrecic dziewczyne tak,zeby mogla szybko dojsc? Oczywiscie na kafe?

Gość gość
Ale mnie juz bardzo kreci w k*****e I chce sie wreszcie spuscic

Zdarzało się i tak, chociaż nie każda chciała się przyznać że doszła :D miałem wtedy sporo wolnego czasu w pracy i dość odosobnione pomieszczenie, gdzie mogłem wypuścić na powietrze zesztywniałego k***siora (od pisania oczywiście ) :D

Rozstalam sie z facetem i chce przeczekac az przestanie mu odbijac. To typ "pies ogrodnika,sam nie zje drugiemu nie da". Jak sie pogodzi z tym,ze nie jestem juz jego to zaczne sie z kims spotykac a poki co to wiem,ze moglby zrobic krzywde komus kto by sie do mnie zblizyl

Widze, ze jest tu kilku facetow. Moze mi ktorys napisac dlaczego nikt nie chcial podjąć tematu? Moglismy naprawde tak polecieć, ze kazde z nas odpoczywaloby teraz po bardzo udanej zabawie a wy o takiej d***emarynie za przeproszeniem czas marnowaliscie???

oj, wziął mnie opis tej Twoje koszulki jednak i nie zasnę póki nie bryzgnę gdzieś między te cudne Twoje piersi :D

No widzisz a to dopiero byl początek... ja dopiero sie rozkrecalam :) a tu taki smutny jak to ująłeś finał :(

ja nie mogę tak na smutno iść spać! w tle już mi coś jęczy i myślę ze to Ty leżysz na plecach na czarnym stole w świetle lampki nocnej, wygięta w łuk zwijasz się rżnąc palcówką swoją łechtaczkę, tak żebym widział z daleka jak wargi błyszcza od sosu w świetle lampki...

Teraz juz leze nagusieńka pod kołderką i wybacz ale nie da się jednoczesnie pisac i gmerac paluszkami przy małej :p jestem jeszcze trochę wilgotna i zamierzam to wykorzystac a widze,ze na was nie moge liczyc :p

Wiesz...ale ja juz nie mam czasu na gre wstepna wiec nie moglbys sie od razu we mnie wsunać i przelecieć mnie najmocniej jak tylko potrafisz??

:D mhhh..już nie wiem czy lepiej Cię rznąc na stole czy pod tą ciepłą kołdrrrą :D... leż dalej na stole! Ja podchodzę ubrany w sam ręcznik kąpielowy na biodrach, ale wypchany już grubo sterczącą pałą od Twoich jęków... Podchodzę tak, żeby Twoja stopa zagłębiła się pomiędzy poły ręcznika...Miętosząc cipkę wyginasz ciało , tak ze kostką nagle dusisz moje krocze w górę, aż tracę oddech....Podnieca mnie to jeszcze bardziej i sam napieram już na Twoją łydkę..

Ale ja już jestem tak niecierpliwa, ze nie chcę dalej sie z toba drażnić. Zrzucam z ciebie ręcznik,siadam na stole a ty podciągasz mnie swoimi silnymi ramionami i dosłownie nadziewasz mnie na siebie....

No dłuzej nie ma co zwlekać, chwytam Cię za kostki i sciagam na brzeg stołu, k***s wyje już z pod ręcznika, jż tylko centymetry od buchającej upałem szparki!! Czujesz to i łapiesz trzpień wsadzając go g***townie w siebie, ja stękam z rozkoszy, Ty się wyginasz!! Uderzony wściekłą przyjemnością łapię Cię za dupkę i wbijam ch*jca po same jaja ...raz i drugi i dziesiąty...czuję jak rozpycham sie w Tobie i zatapiam w upalnej jamie..

mhhhhh....cudnie!! :D rąbię Twoje ciało jak zawzięty topór, uwielbiam patrzeć jak skaczą C****ersi, jak sutki drżą od rżnięcia na ich szczytach!! chwytam Cię za szyję żeby patrzeć Ci w zamglone oczy kiedy przyjmujesz w siebie te razy!

Mmmmm....czuję cie tak głęboko w sobie....z rozkoszy wbijam w twoje pośladki moje długie czerwone paznokcie.. mam ochote wziac ci do ust ale nie chce przerywac tej rytmicznej rozkoszy,kurcze zaraz naprawde dojde! :)