Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO JAKIM CZASIE ZASZŁYŚCIE W CIĄŻĘ PO IZOTEKU

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie ja jestem 8 miesięcy po zakończeniu leczenia i nie wiem czy mogę się już starać czy jeszcze nie? lekarz powiedział mi że po 6 miesiącach już można ale nie jestem pewna. Bardzo to ciekawi?

Gość gość
Bardzo mnie to ciekawi proszę o odpowiedź

Gość gość
A co to izotek?

Gość gość
Pytam się osób które izotek brały, ci którzy nie wiedzą co to to nie pisać. Czy wasze dzieci są zdrowe

Gość gość
up

Gość gość
Pytaj lekarza a nie na forum i powodzenia. Nie pisze zlosliwie tylko na forum nie warto pytac warto zaufac swojemulekarzowi. Zycze ci ciazy i zdroweo dziecka.

Gość gość
Nie wiem czy znajdzie sie tu wiele takich co to braly ten lek?? iwiedza co odp. Nie spodziewaj sie lawiny odp. Pytaj lekarza janlepiej zrobisz. Zycze owocnych staran.

Gość gość
Ja się pytałam lekarza kilka razy i usłyszałam że po pół roku, ale też chciałam poczytać opinii innych osób które to brały i zaszły w ciążę

Gość gość
Ja brałam wcześniejszy odpowiednik Roacutane jako nastolatka . W pierwszą ciążę zaszłam kilka lat po zakończeniu. Obecnie to prawie 20 lat temu. Niestety zauważyłam, że trądzik wraca , oczywiście nie w takim stopniu jak wtedy.

Gość gość
Zażywam od 4 miesięcy izotek. Mam pewne wątpliwości co do ciąży. Robiłam już 2 testy ciążowe, ale były negatywne. Pojawiły się pierwsze objawy ciąży. Czy jest możliwe, że izotretynoinę utrudnia wykrycie ciąży z testu z moczu?

Gość gość
Ja zanm dziewczyne, ktora zaszla w ciaze podczas kuracji, i urodzila zdrowe dizecko.