Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik

Polecane posty

Gość gość

Lepiej leczyć się na własną ręką, iść do lekarza czy salonu kosmetycznego??

Gość gość
Zależy o zaawansowania problemu i własnej wiedz. Ja leczyłam "sama", do lekarza szłam tylko po recptę na retin-a.

Gość gość
Chodziałam do roznych dermatologow i zawsze konczyło sie tak samo, jak przestawałam brac leki trądzik pojawiał się na nowo. W końcu pół rou tem postanowiłam udać sie do kosmetyczki. Miałam zrobioną serię zabiegów z kwasem pirogronowym, salicylowym ( i jeszcze jakimś trzecim) i trądzik jak ręką odjął. Mogę wam polecić salon w Poznaniu, nazywa się Beauty Premium. Teraz chodzę raz w miesiącu albo rzadziej, żeby doczyścić skórę peelingiem kawitacyjnym.

Gość gość
zyworódka leczy tradzik

Gość PlasterekDuo
Ja zastanawiam sie nad zakupem tabletek www.iqface.pl Może do maści które stosuję dobrze by było łykać jakieś tabletki które zaczną leczyć trądzik od środka.

Gość gość
Oczywiście, że lepiej iść do sprawdzonego kosmetologa niż samemu kombinować.

Gość Rurrkaa
Z tym, że specjalista musi być naprawdę sprawdzony. Ja trafiłam na trzech okropnych i bardzo mnie to zniechęciło. Teraz zaczynam stosować żel curiosin i zobaczę. Słyszałam, że jest skuteczny. Czasem lepiej wypróbować coś poleconego przez znajomych niż przechodzić rozczarowania dermatologiem czy kosmetyczką.