Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LunaKrk

Koloryzacja włosów w Krakowie, doradźcie!

Polecane posty

Gość LunaKrk

Cześć, w sobotę za tydzień wybieram się na ważne dla mnie spotkanie, ze znajomymi ze szkolnych lat. Chciałabym wyglądać dobrze, a od dawna planuję rozjaśnić kolor włosów (raz sama farbowałam włosy, wyszły ciemnobrązowe i od tamtej pory nie mogę uzyskać sama innego koloru). Słyszałam, że rozjaśnianie strasznie niszczy włosy i trwa miesiącami. Możecie polecić mi salon w Krk, najlepiej nie na końcu świata, gdzie rozjaśnię włosy o kilka tonów i nie będę musiała później ściąć ich na krótko?

Gość maruda92
Rany, znam ten problem, kiedyś ubzdurałam sobie, że ufarbuję włosy na "szlachetny heban", a później zatęskniłam za swoim ciemnym blondem. Chyba nigdzie nie da się rozjaśnić włosów natychmiast i trzeba to robić stopniowo. Ale mogę polecić Ci fajny salon - Black Pearl, nie "na końcu świata", bo naprzeciwko Galerii Krakowskiej. Tam rozjaśniałam swoje, używają dobrych kosmetyków, więc włosy są dalej miękkie. I było widać sporą różnicę już po pierwszej wizycie.

Gość LunaKrk
hej, dzięki, czytałam tu gdzieś na forum o nich. Ale powiedz tak serio, to nie będzie tak, że zapłacę majątek w salonie, a nie będzie specjalnej różnicy? bo tak, jak mówiłam, chciałabym, żeby za tydzień było widać tę różnicę, nie chcę za bardzo ryzykować. ;/

Gość maruda92
no nie polecałabym Ci salonu, gdybym sama w nim nie była ;) a podpowiadam, bo miałam kiedyś taki sam problem z za ciemnym kolorem i wiem, że się człowiek trochę boi. ja widziałam różnicę - tyle Ci powiem. I nie zapłacisz majątku - w krk jest wiele droższych i słabszych salonów, sama kiedys szukałam, także tu na plus. Gdzies mają chyba stronę, poszukaj, powinien być cennik. Ja niestety uciekam już spać, powodzenia. :)

Dziewczyny ,nie prawda ! Ja ruda od wiekow pokolen w ciagu jednego,dlugiego popoludnia stalam sie blondynka. I tak mi zosta lo do dzis

Gość Urszullla
Jesli szukasz na prawdę dobrego salonu to wybierz się do Black Pearl, wypróbowałam juz kilka w Krakowie i jak na razie pozostaję mu wierna. Jakiś czas temu rozjaśniałam włosy i byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Potwierdzam, Black Pearl jest niezły. Fryzjerki znają się na koloryzacji i pracują na dobrych kosmetykach, wiec efekt jest rewelacyjny.

Gość Izabela1988
Ja koloryzację robię tylko w Black Pearl, lubię zmieniac kolor włosów a wiem, że tam na pewno dobiora mi odpowiedni i nie zniszcza włosów, bo fryzjerki na prawdę znają się na tym co robią.

Gość HalinkaaG
Jak chcesz mieć koloryzacje włosów wykonaną profesjonalnie to ja na Twoim miejscu zdecydowała bym sie na skorzystanie z usług tego salonu http://www.vicihair.pl/ , tym bardziej teraz przed świętami jak mają u siebie w ofercie strzyżenie i modelowanie w gratisie do koloryzacji. Fajnie by wychodzi sie gotowym do wyjścia

W Krakowie tylko salon Vici :) Ja tam chodzę do Pani Ani, nikt tak dobrze nie farbuje włosów jak ona. Ostatnio wymyśliłam sobie flamboyage i zrobiła mi dokładnie tak jak chciałam :) Polecam!

Gość pulach
Zachęcona opiniami postanowiłam umówić się na wizytę do Pani Ani z salonu Vici. Świetna koloryzacja :) Piękne ombre, dokładnie takie, jakie sobie wymyśliłam :) Polecam serdecznie

Gość sandra1968
Ja też chodzę do Vici Clinic ale do pani Eweliny Miś. W dziedzinie farbowania nie ma sobie równych :) Nie raz wykonała na mojej głowie piękne ombre, dokładnie takie, jak chciałam. Jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam zmieniać fryzjerki :)

W Krakowie polecam salon Colette. Na wizytę namówiła mnie moja przyjaciółka, nie mogłam trafić lepiej. Jestem bardzo zadowolona ze strzeżenia i koloryzacji. Bardzo polecam

Gość gość
Juz od dluzszego czasu farbuje wlosy w Black Pearl i musze powiedziec, ze kolor mi sie podoba, dlugo sie utrzymuje a wlosy sa w bardzo dobrym stanie :)

Gość Kosomka

Ja chodzę na koloryzację tylko do Sekretów Piękna, naprawdę świetnie potrafią zrobić swoją pracę i doceniam ich że działają na tym rynku.

Polecam Ci  In Harmony 🙂 sama chodzę do nich na koloryzację już od roku i nie zamierzam nic zmieniać w swoim wyglądzie, chociaż chodzi za mną ostre cięcie 😉 

Gość Abazkana
Dnia 16.05.2019 o 17:58, Gość Kosomka napisał:

Ja chodzę na koloryzację tylko do Sekretów Piękna, naprawdę świetnie potrafią zrobić swoją pracę i doceniam ich że działają na tym rynku.

Dokładnie, koloryzacja u niuch przynajmniej jest wykonywana przez zaufanych fryzjerów oraz profesjonalną i miłą obsługę, warto 🙂

Gość MartynaZaB
Dnia 2.06.2019 o 14:48, Gość Abazkana napisał:

Dokładnie, koloryzacja u niuch przynajmniej jest wykonywana przez zaufanych fryzjerów oraz profesjonalną i miłą obsługę, warto 🙂

koloryzacja u nich to świetna sprawa, warto na pewno poświęcić chwilkę z zapoznaniem się z Sekretami Piekna, w Krakowie najlepszy salon!

Gość marzena35

Świetną koloryzację wykonuje i świetnie dobiera kolor Pani Ania Pióro na Wodociągowej . Za każdym razem wychodzę od niej jeszcze bardziej zadowolona. Włosy są piękne po farbowaniu. Polecam serdecznie