Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennyana

przewlekły bol w mostku

Polecane posty

Gość jennyana

Mój narzeczony od dłuższego czasu odczuwa co jakiś czas bóle w klatce co to może byc

Gość gość
Kiedy ? W spoczynku ,po wysiłku ? Budzi sie z bólem ?

Gość jennyana
Nie no samo przychodzi co jakiś czas ,..dziś pol dnia się męczył ale wczoraj popil co mu się rzadko zdąża i mówił że boli raz wyżej raz niżej ale zawsze z lewej strony i ze ma tak od roku ... On jest strasznie nerwowy to może cos z tym związane albo z rusza bo 98 kg waży ale ma 23 lata

Gość gość
Niekoniecznie to musi byc serce mogą to być problemy z zolądkiem ,z niestrawnością .Niech sie przebada no i te wage zrzuci bo serducho bardzo obciaża . Kontrolne E K G konieczne .Z sercem nie ma żartów .

Gość jennyana
No juz 4kg schudl od miesiąc bo się za niego wzielam:) ale widzicie szef obiecał mu umowę i nie dał do tej pory a narzeczony nie poszedł na podpis i do maja jest bez ubezpieczenia... A martwi mnie to ze jego siostra zmarła na serce jak miała 9 lat:(

Gość gość
ja mam tak od czasu do czasu wczoraj wieczorem miałam promieniowało pod łopatki i na plecy ,myślę jednak że u mnie to nie sercowe a raczej gastryczne bo zjadałam 3 tłuste pierogi a raczej nie mogę jeść takich rzeczy ,musiałam na noc łyknąć apap noc zasnęłam z lekkim bólem .,dzisiaj nie boli Trzeba zrobić ekg i trzeba zrobić gastroskopie .

Gość jennyana
Ale to kurcze do jakiego lekarza mam go z tym wysłać?? Dziś mówił że coraz częściej mu tak się dzieje AZ sama juz nie wie. Co mam robić

Gość gość
tez tak miałam, to pewnie zapalenie mięśni przyżebrowych, palący ból, nie da się wziąć głębszego oddechu..

Gość gość
siostra miała pewnie wade serca, a narzeczony ma raczej problemy z zoładkiem aczkolwiek wizyta u lekarza jest niezbedna

Gość jennyana
A może być to x mięśniem ptzyzebra bo odnislam wrażenie że to coś z mięśniem bo jeżeli chodzi o problemy żołądkowe to ja je wykluczam bo sama mam problemy z układem pokarmowym i bym poznała je. A kolegi od zapalenia mięśnia przyzrbra u jakiego specjalisty byłeś??

Gość gość
Może jeszcze ktoś za bierze glos?

Gość gość
refluks przełykowo żoładkowy,miałam to samo

Gość gość
A teraz na mostku w środkowej części pojawiło się opuchniecie:( boże jak ja się martwie ale nie wiem co robić bo po dopiero za miesiąc będzie mugl się zarejestrować w zbiorze pracy bo szef mu umowy do tej pory nie dał... Ja mam schowane 120 zł na wtorek na endokrynolog i chciałam żeby wziol chociaż to żeby zapłacić za prywatną wizytę ale upiera się ze nie

Gość gość
Wie ktoś może ile kosztuje prześwietlenie klatki piersiowej jak się nie ma ubezpieczenia?